Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Zakopane

Polen fra 329 Euro

#Poland https://www.youtube.com/watch?v=1a15RhYLGvI Rejser til Polen Polen er et fantastisk land der har så meget at tilbyde næsten lige meget hvad du går efter på din ferie. Her...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Zakopane

I den allersydligste del af Polen ligger Zakopane, en by ved foden af Tatra-bjergene. Det har længe været kendt som et sted for bjergbestigere og folk, der elsker udendørs eventyr, og du vil finde, at folk nyder vandreture, skiløb og cykling hele året rundt på dette sted. Du vil også få lejlighed til at nyde disse andre forslag, mens du er på besøg her.

Goral-kulturen

Fra maden til musikken til de farverige kostumer og talemåder, er Goral-kulturen en interaktiv oplevelse. Vinteren er specielt populær, da hestetrukne slæder bringer dig i julehumør ligesom den lammesteg, du får lov at nyde.

Krupowki

Denne populære gade vil give dig mulighed for at gøre mere end blot at købe en souvenir eller to. Du vil finde masser af restauranter, gøglere, forlystelser og butikker, der tilbyder dig lokale varer, du ikke vil finde andre steder i verden. Snup i det mindste en hyrdeøkse, mens du er i byen.

Ostemarkedet

Det virker som overvældende oplevelse, når du først nærmer dig det store marked, men der er god grund til al den tummel og trængsel, der er omkring sælgerne. Der er lokale og internationale oste at vælge imellem, der vil sende dig direkte over for at købe noget lokal vin, du kan nyde sent om aftenen på hotelværelset. Sørg for at prøve oscypek, en saltet og røget gedeost.

Zakopane har måske nok ikke været på listen over turistmål i årtier, men takket være dens unikke kultur, vidunderlige kulinære tilbud og chancen til at gå på opdagelse udendørs, vil du finde, at dette sted i høj grad spiller på dine hjertestrenge. Lyt til dens kald og planlæg en tur hertil i dag.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Polens turistkontor

#Touristboard Poland Tourism Contact Chałubińskiego Str. 8 00-613 Warsaw T: +48 22 536 70 70 F: +48 22 536 70 04 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Oplev Polen Polen er et fantastisk land der har...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Zakopane
overcast clouds
6.9 ° C
10.2 °
4.5 °
98 %
1.3kmh
100 %
man
7 °
tirs
9 °
ons
15 °
tors
18 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ZAKOPANE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Zakopane #iZakopane #VisitZakopane #Poland #VisitPoland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation