Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Yaounde

Se priser på charterrejser

Rejsetilbud fra Hamburg: Søg efter aktuelle tilbud på charterrejser, afbudsrejser og last minute rejser med afrejse fra Hamburg, klik på den grønne bjælke for at komme til forud indstillet søgeformular der åbner i nyt vindue.

Sammenlign priser på hotel og rejser

Check priser i søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Yaounde

Yaounde blev grundlagt som bosættelse i det 19. århundrede af tyske opdagelsesrejsende. Det fungerede dengang som en forskningsstation og hjalp med at etablere lokale handelsforbiindelser med Yaundefolket. En militær garnison blev stationeret ved bosættelsen i 1895, og det bidrog til at fremme udviklingen. I dag er Yaounde hjem for 2,5 millioner mennesker og fortsætter med at vokse.

Der er flere steder af interesse at kigge nærmere på, når du besøger Yaounde. Basilikaen, der er dedikeret til Jomfru Maria, er bygget på stedet for den første kirke, der blev bygget på den oprindelige bosættelse. Den nuværende bygning blev indviet i 2006, og arkitekturen er holdt i rene, moderne linjer.

Blackitude Museum er også en interessant oplevelse. Dette etnografiske museum blev oprettet i 2000 og omfatter samlinger fra det kongelige skatkammer, udstillingen blev indviet i 1982. Mere end 2.000 kunstværker er en del af den permanente samling. En lille zoo i Mvog-Betsi er også tilgængelig, i denne bydel finder du samtidig flere natklubber, pubber og restauranter.

Tag en dag til at besøge “Ape Action Africa” under dit ophold i Yaounde. Denne non-profit organisation redder de store aber, der trues af jagt og skovrydning. Mere end 300 primater er i øjeblikket under pasning. Måske du kunne være interesseret i et ophold hvor du kan arbejde for organisationen. Yaounde er en by, hvor du kan lave dit eget ferie eventyr. Planlæg dit ophold i dag for en utrolig og givende oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Yaoundé
broken clouds
23 ° C
23 °
23 °
100 %
1kmh
75 %
fre
37 °
lør
36 °
søn
33 °
man
35 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Yaounde
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#HamburgAirport #RejserFraHamburg #RejserFraTyskland #Charterrejser #LastMinute #Afbudsrejser #TyskeRejserbureauer #SammenligningPriser

Andre populære hashtags er:

#cameroon #Yaounde #iYaounde #visitYaounde #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here