Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Wroclaw

Polen fra 329 Euro

#Poland https://www.youtube.com/watch?v=1a15RhYLGvI Rejser til Polen Polen er et fantastisk land der har så meget at tilbyde næsten lige meget hvad du går efter på din ferie. Her...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Wroclaw

Wroclaw er hovedstad i regionen Dolnosląskie, eller Nedre Schlesien. Det er en by med en meget kompleks historie, der strækker sig over mange århundreder og Wroclaw er det vigtigste kulturelle, økonomiske og turistmæssige centrum i det sydvestlige Polen. Det er en farverig by med mange spændende attraktioner og der vil helt sikkert være noget der interesserer dig.

Wroclaw der ligger smukt ved Oder floden har en mere end 1.000 år gammel historie og har gennem tiderne været under tjekkisk, tysk og polsk styre. De er mere end 100 vejbroer og gangbroer over Oder floden, der er kun fire andre byer i Europa der har flere broer. Hvis du er typen der skal sætte en hængelås på en bro skal du i Wroclaw gå til Tumski broen. Byens bedst kendte bro er Grunwaldzki broen, specielt imponerende om natten, når den er belyst.

Wroclaw var oprindeligt en befæstet by der blev bygget på Ostrów Tumski, katedraløen i det 10. århundrede, her skal du naturligvis se den imponerende katedral. Ellers er Wroclaw nok bedst kendt for det fantastisk smukke rådhus der ligger på byens charmerende gamle torv som er et af de største i Europa. I det gotiske gamle rådhus ligger der i dag et kunstmuseum, endnu mere interessant er nok at der i kælderen under rådhuset ligger den ældste bar i Europa.

Den enorme hundredeårshal er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Springvandet foran hallen er Polens største og det er også et af ​​de største i Europa, der er mere end 300 dyser og springvendet er belyst med 800 lamper. Du skal naturligvis også se Panorama Racławice som er et fantastisk panorama maleri af et slag mellem polske og russiske styrker i 1794. Maleriet er 114 meter langt og 15 meter højt. På universitetet i Wroclaw er der et museum hvor du blandt andet kan se den berømte Aula Leopoldina og et astronomisk observatorium med uvurderlige instrumenter som en for eksempel en 500 år gammel globus.

Wroclaw Zoo er den ældste zoologiske have i Polen og det er også den Zoo med flest dyr. Akvariet rummer 15 millioner liter vand og her kan du se 260 fiskearter fra hele verden, en tur gennem regnskoven giver dig mulighed for at høre og se mange forskellige slags fugle. Fra Zoo er der mange der vælger at besøge byens største park, Szczytnicki Park, læg især mærke til den japanske have. Hydropolis er et museum / indlæringscenter hvor multimedieteknologi, interaktive installationer og modeller bruges til at undervise om alt omkring vand. Børn i alle aldre vil elske det!

Endelig er der det med dværge og Wroclaw – der er nu mere end 300 af disse små dværgfigurer rundt omkring i Wroclaw, og der kommer flere til, så når du er på sightseeingtur i Wroclaw, så husk at holde øje med dværgene, hvis du ikke mener at du selv kan holde styr på de mange dværge kan du hente hjælp på det officielle website krasnale.pl.

Og så skal vi til det – diskussionen om honningkager og hvem der først fandt på at komme honning i en kage. Den schlesiske honningkage historie siges at stamme fra 1200 tallet og dette skulle så betyde at det er den ældste i Centraleuropa, 100 år ældre end ideen med honningkager i Torun. Uanset hvad så kan du på torvet i Wroclaw naturligvis prøve honningkager eller fr de mere avancerede honningkage fans, lære at lave dem.

Seværdigheder i Wroclaw

Rådhuspladsen, Rynek

Denne centrale plads i Wroclaw domineres totalt af det mægtige rådhus.

Rådhuset

Det gamle rådhus med et 66 meter høje karakteristiske tårn hører til blandt et af Europas flotteste, opførelsen af rådhuset blev påbegyndt i 1200 tallet men bygningen er ombygget flere gange siden. Det tog næsten 250 år at færdiggøre rådhuset så under byggeriet nåede stilarterne at skifte flere gange, hvilket tydeligt ses på det interessante bygningsværk der rummer flere stilarter. Husene omkring rådhuset er utroligt flotte og nyrestaurerede og skaber et stemningsfyldt billede af rådhuspladsen som helhed.

Universitetet og Aula Leopoldinum

Universitetet hvor du bl.a. kan besøge den berømte og flot dekorerede barokke Aula Leopoldinum. Navnet stammer fra dens grundlægger, kejser Leopold I. Det blev designet af den berømte italienske arkitekt, Christophorus Tausch. Aula Leopoldinum, kendt for den vidunderlige akustik, samler akademikerne ved de vigtige lejligheder og begivenheder i universitetets liv.

Most Uniwersytecki 1,
50-137 Wrocław
Website Link

Ostrow Tumski

Øen ligger omgivet af Oder floden og er stedet for byens oprindelse, her kan du se interessant arkitektur. Den største kirke er den gotiske katedral, der er blevet genopbygget efter 2 Verdenskrig, også helligkors kirken er interessant. Ærkebispedømmet er i Polen kendt for det historiske museum der i over 100 år har samlet sakral kunst, med stor historisk og kunstnerisk værdi. Bedst kendt er Henrykowska bogen fra det 13 – 14 århundrede, den indeholder den første sætning skrevet på polsk.

Plac Katedralny 18
50-329 Wrocław

Panorama Raclawicka

Jan Styka, en maler fra Lvov, inviterede en lang række kendte kolleger til at arbejde med maleriet der tog 9 måneder at gøre færdig. En rotonde med Panorama af slaget ved Racławice, bygget i Stryjeński Park, blev en stor ​​attraktion i Lvov, der dengang var polsk. Den teknologi malerne har anvendt kan sammenlignes med den dagens 3D teknologi. Belysning og scenografi konstrueret foran billedet får det til at se tredimensionalt ud.

Efter Anden Verdenskrig blev panoramaet flyttet fra Lvov til Wrocław. I mange år var det gemt i lagerrum, hovedsageligt af politiske årsager, da det viser polakkernes sejr over russere. I 1980 begyndte arbejdet på den nye rotunda og maleriet kunne igen ses i 1985. Under besøget kan du høre om maleriets historie og begivenhederne.

Purkyniego 11
50-155 Wrocław
Website Link

Hali Stulecia, Centennial Hall

Denne monumentale bygning blev åbnet i 1913 på 100 året for slaget ved Leipzig. Ved denne lejlighed var Wrocław vært for hundrede års udstillingen. Max Berg, den daværende byarkitekt, tegnede denne massive udstillingshal. Hallens kuppel strækker sig over 65 meter, og bygningen er 42 meter høj. Der er plads til 10 tusinde publikum i hallen.

Cognitive Center er en interessant og interaktiv udstilling om Wrocławs historie. Udstillingen er et gallerier og skærme i korridorerne i Centennial Hall. Som afslutning er der et lys- og lydshow. Showet “O – Omicron” vises på salens loft.

Wystawowa 1
51-618 Wrocław
Website Link

Wrocławska Fontanna Multimedialna

Wrocław Multimedia Fountain er det største springvand i Polen og et af de største i Europa. Overfladen er 1 hektar med 300 stråler, 800 lys og 3 ildstråler. Fontænen ligger i Szczytnicki Park, nær hundredeårs hallen og kongrescenteret. Fontænen er synkroniseret med lys, vand, ild og musik og det tilsammen giver spektakulære shows. Shows finder sted hver time, hver dag og varierer i længde. Der spilles klassisk og popmusik, men man kan også høre rolig og afslappende musik. Under de særlige natprogrammer er der animationer, fotos og film projiceret på vandet.

Wystawowa 1
51-618 Wrocław
Website Link

Hydropolis

Hydropolis, museum / videncenter om vand på mere end 4.000 kvadratmeter, blev åbnet i 2015. Hydropolis er indrettet i et gammelt vandreservoir, bygget i 1893. I rummet “Vandets planet” kan du lære forskellige teorier om vandets oprindelse. Der er også en lang række specialudstillinger. Du kan også se mere om livet i, alt fra store hajer til mikrober. Der er adgang der starter hver halve time. Hver billet sælges til den adgangstid hvos besøget starter i “The planet of water” forevisning.

Na Grobli 17
Wrocław
Website Link

Wroclaw Zoo

Zoo i Wrocław blev oprettet i 1865 og er 33 hektar stor med mere end 10.000 dyr. ZOO i Wrocław er den ældste Zoo i Polen. Det er muligt at se dyrene fra alle kontinenter i forskellige miljøer som for eksempel Madagaskar, Sahara og Europa udstillingerne.

Der er en række aktiviteter for børn der er meget populære:
– Fodring af dyrene, nogle dyr kan fodres af besøgende. Maden kan købes i maskiner
– Ponyridning for børn under 10 år om sommeren på ranchen.
– Fodring kan ses hver dag, se opslag i parken med fodringstider.

Wróblewskiego 1-5
51-618 Wrocław
Website Link

Rejser til Wroclaw, Polen

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Wroclaw Tourist Information

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Piłsudskiego 105
50-048 Wroclaw

T: +48 519 509 337

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Polens turistkontor

#Touristboard Poland Tourism Contact Chałubińskiego Str. 8 00-613 Warsaw T: +48 22 536 70 70 F: +48 22 536 70 04 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Oplev Polen Polen er et fantastisk land der har...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Wrocław
clear sky
9.2 ° C
11.1 °
6.6 °
82 %
1.5kmh
0 %
ons
19 °
tors
19 °
fre
19 °
lør
17 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WROCLAW
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#poland #visitpoland #wroclaw #iwroclaw #visitwroclaw #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation