Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Willemstad

Curacao fra 1451 Euro

#Curacao Rejser til Curacao Curacao ligger i det Caribiske Hav, lige ud for det sydamerikanske kontinent. Det er en hollandsk ø, der er kendt for sine...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Willemstad

Den farverige by Willemstad skaber en indbydende atmosfære for dem, der gerne vil prøve en ferie i Caribien. Den tjener som hovedstad for Curacao, og den danner grundlaget for dette land, der er en selvstændig stat under Kongeriget Nederlandene. Indtil 2010 tjente den som hovedstad for de Nederlandske Antiller.

Willemstads unikke arkitektur og dens havneindgang har gjort, at den er blevet optaget på Verdensarvslisten. Byen blev oprindeligt grundlagt i 1734 under navnet “Punda,” og den har udviklet sig til at være et smukt resort rejsemål. De fleste strande ligger langs den sydlige kyst. Playa Grote Kenapa er en af de største nær byen Lagun, men man kan også finde afsides strande, såsom Jeremi.

Det kan være ret fantastisk at dykke omkring øen, især hvis der er gået et stykke tid, siden der er drevet en storm igennem. Sigtbarheden er god, strømmene er lette, og vandet er varmt. Tag ud til et sted, der kaldes Tugboat, for at se en koralvæg, der udvikler sig inden i et skibsvrag for en unik oplevelse.

Curacao byder på adskillige nationalparker, du kan nyde under dit ophold i Willemstad, hvis du har lyst. Christoffel er hjem til huler, hvor man stadig kan se hulemalerier efterladt af lokale stammer. Shete Boka er hjem til de “Syv Bocaer,” hvoraf nogle tjener som ynglepladser for havskildpadder. Du kan også komme ind og se Hato Grotterne af kalksten og koral og nyde at snorkle i den lokale marinepark.

Willemstad gør sit bedste for at tilbyde alle, der kommer på besøg, en fremragende oplevelse. Tag hertil og forbered dig på at slappe af som aldrig før.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Willemstad Tourist Information

Punda side of Queen Emma bridge
Willemstad, Curaçao

T: +(5999) 461 8200

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Curacaos turistkontor

#Touristboard Curacao Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Curacao #visitCuracao #iCuracao #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Willemstad
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
83 %
5.1kmh
20 %
ons
27 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Willemstad
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Curacao #Willemstad #iWillemstad #visitWillemstad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her