Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Vienna

Østrig fra 220 Euro

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Wien

Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de største byer i den Europæiske Union. Det var også verdens største tysktalende by før starten af Første Verdenskrig og er stadig den næststørste efter Berlin i denne henseende.

Den rangerer ofte som en af verdens bedste byer at bo i og er ofte nævnt som et af ​​de bedste steder i verden for livskvalitet. Dette gør den også til et indbydende sted at besøge! Her er nogle af de vigtigste ting ved et besøg i Wien, som du kan overveje for din næste tur til denne fantastiske østrigske by!

Udforsk den arv, Wien har at byde på

Mange mennesker kender Wien på grund af den utrolige musik, der opstod i denne by. Nogle af verdens mest talentfulde musikalske vidunderbørn kom fra denne by, og det er alle, der er noget inden for klassisk musik: Mozart, Brahms, Mahler, Schubert, og Hayden er blot nogle få på listen. Denne kultur har en lang tradition i denne by, og Burgtheater er et af de bedste steder nogensinde at se teater i verden i dag.

Burgtheater blev oprettet i 1741, og selv om det oprindelige teater blev ødelagt under bombetogter i slutningen af ​​anden verdenskrig, blev det nænsomt genopbygget og restaureret mellem 1953 og 1955. Det er bogstaveligt talt en oplevelse, man aldrig finder magen til, for besøgende, der kommer til Wien for at se en forestilling på dette teater!

Imperiets juveler og kunst samlinger

Museerne i Wien er nogle af de bedste i verden, og det har intet at gøre med den fascinerende historie i regionen. Hofburg, for eksempel, er stedet, hvor imperiets skat opbevares, og du vil finde de kejserlige juveler udstillet. Et besøg på Sisi vil lade dig se de kejserlige lejligheder. Selv Kunsthistorisches byder på en vidunderlig samling af malerier af mange af de gamle mestre.

Der er også et vidunderligt museumskvarter, der byder på mange udforskningsmuligheder, samt chancen for at udforske det omkringliggende område for at finde små skjulte perler. Leopold Museet er et af ​​de vigtigste højdepunkter og indeholder den største samling af malerier af Schiele i verden i dag. AZW byder på et sjovt indblik i arkitekturen i Wien og det omkringliggende område, mens Liechtenstein Palace har en af ​​de største private kunstsamlinger i hele verden.

Den anden ting, der skal være på din liste over aktiviteter, er at deltage i et bal. Denne by er det sidste store centrum for de klassiske baller fra 19. århundrede, og der afholdes over 200 årligt. Nogle har op til 9 orkestre, der spiller live! De holdes i de smukke paladser i Wien, og regn med at tilbringe hele natten lang, da mange starter omkring 21:00 og varer indtil 5:00 om morgenen.

Med en smuk horisont, utrolig arkitektur, og fine spisemuligheder, der vil få dine smagsløg til at synge, er der altid noget nyt at opleve med hvert besøg i Wien. Benyt lejligheden til snart at besøge denne smukke by med disse ideer, og du kan være sikker på at få en fabelagtig ferierejse!

Største seværdigheder i Wien

Kuntshall Wien

Kunsthall Wien er et museum med en samling af moderne og samtidskunst. Kunstnerne er både østrigske og internationale kunstnere.

Sigmund Freud Museum

Sigmund Freud-museet er dedikeret til faderen til moderne psykologi. Det drives af Sigmund Freud Society.

Galleri Belvedere

Austrian Gallery Belvedere blev bygget til prins Eugene af Savoy som sommerslot. Det er nu åbent for ture og indeholder kunstværker og historisk information. Haverne er spektakulære og er også åbne for ture.

Det kejserlige palads

Wien er hjemsted for flere paladser bygget til Hapsburg-familien. Det kejserlige palads ligger i den indre by, og det var herfra, at Hapsburgs regerede i syv århundreder. Det blev bygget i det tidlige 13. århundrede. Slottet er åbent for ture i løbet af ugen.

St. Stephens Katedral

Den gotiske katedral St. Stephens ligger i nærheden af ​​kejserpaladset. Byggeri på denne udsmykkede katedral blev startet i det trettende århundrede og afsluttet i det femtende århundrede. St. Stephens tårn kan ses fra hele byen.

Schloss Schönbrunn

Schloss Schönbrunn blev bygget som sommerresidens for kejserinde Sisi. Grunden inkluderer en park, zoologisk have og stor labyrint, der er åben for tur samt et udsmykkede palads i barokstil. Der er så meget at se på dette palads, at du skal planlægge en hel dag her.

Schloss Belvedere

Schloss Belvedere er også bygget i barokstil. Dette palads var hjertet i det tidligere Habsburg-imperium. Det østrigske galleri Belvedere er her. Ud over at se kunstværket kan du besøge paladset og haven.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Vienna Tourist Information

Rathaus
1082 Wien

Tel.: +43 124 555
Fax: +43 124 555 666

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Vienna
few clouds
22 ° C
23.8 °
19.7 °
67 %
9.4kmh
20 %
ons
27 °
tors
23 °
fre
22 °
lør
24 °
søn
24 °

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VIENNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#austria #vienna #wien #ivienna #visitvienna #iwien #visitwien #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation #wienliebe #viennanow #wienstagram #viennablogger #viennagram

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her