Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Walvis Bay

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia fra 1084 Euro

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Walvis Bay

Med sin dybe havn har Walvis Bay været et sikkert tilflugtssted for skibe i flere generationer. Så tidligt som i det 15. århundrede har dets placering for opdagelsesrejsende, der går rundt på det gode håb, gjort det til et valg for mange. Her finder du adskillige muligheder for fuglekikkeri, klitter, der opfordrer til at blive udforsket, og kulturelle muligheder for at blive opdaget.

Hvad du finder i Walvis Bay er masser af åbne rum. De naturskønne udsigter er helt fantastiske, og du har adgang til masser af havsportsmuligheder. Dykning og snorkling er fremragende her, ligesom surfing, svømning og forskellige sejlaktiviteter. Du kan også komme ud af vandet for at lave sandboarding, golf eller quad-biking.

Der er et sandspyt på 2 km, der har hjulpet havnen til at dannes i Walvis Bay, hvilket betyder, at vandet forbliver roligt, selv når der er stærk vind, der prøver at blæse. På spidsens havside finder du surfing i verdensklasse i Skeleton Bay.

Du kan også chartre både for at gå ud i havet for hvalsafari, svømme med delfiner eller fiske. Du vil ofte se Cape Fur Seals slappe af på det varme strandsand, mens pelikaner flyver over hovedet, og Mindre Flamingoer står stolt og ser på alle dine bevægelser.

Sørg for at besøge Dune 7 for en dag med ørkenrelaksation. Det tager lidt energi at klatre op til toppen af ​​denne klit, men udsigten er besværet værd. Walvis Bay er en destination, hvor eventyr venter. Udnyt alt, hvad det kan give på din næste ferie.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Walvis Bay
clear sky
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
45 %
2.3kmh
0 %
ons
20 °
tors
24 °
fre
27 °
lør
18 °
søn
20 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WalvisBay
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Namibia #WalvisBay #iWalvisBay #visitWalvisBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her