Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Victoria

Seychellerne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Seychellerne fra 1096 Euro

#Seychelles Rejser til Seychellerne Seychellerne, som ligger lige ud for det Afrikanske kontinent, består af 115 øer, der har været et populært rejsemål siden 1971, da...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Victoria

Victoria er en af ​​de specielle byer, hvor dit ophold får dig til at føle som en lokal. Du vil opleve, at byen stadig er et kolonialt mesterværk, som det var århundreder siden.  Posthuset og retsbygningen i byens centrum er stort set uændrede siden de blev opført.

Der er flere seværdigheder der venter på dig, når du besøger Victoria. En af de største attraktioner er et tårnuret, der ligner Vauxhall Clock Tower i London. Byen har også en smuk botanisk have, der giver dig en god grund til en vandretur gennem området. Hvis du ønsker at lære mere om øens historie, er Natural History Museum en fremragende og interessant mulighed.

Kokosnødder er rigelige i Victoria og meget billige. Du finder dem let på det lokale marked, sammen med mange andre lokale varer. Frisk fisk, grøntsager og frugt tilbydes i det daglige morgenmarked, det er tilladt at prutte sig frem til den bedste pris. Selvom Victoria ikke er den største by, du kan vælge at besøge har byen et blomstrende natteliv. Et af de mest populære steder er Lovenut Nightclub, som du finder i byens centrum. Den og de fleste andre natklubber i byen har en dresscode, der er håndhæves strengt.

Victoria åbner ud for strande, vandaktiviteter og solnedgangspanorier, der har gjort Seychellerne til et særligt feriedestination. Gør det til din næste destination, og du vil kunne låse op for en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Victoria Tourist Information

Independence House
Victoria
Mahé

T: +248 4 61 08 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Seychellernes turistkontor

#Touristboard Seychelles Tourism Authority PO BOX 1262 Botanical House Victoria Mahe Seychelles T: +248 4671300 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Seychelles #visitSeychelles #iSeychelles #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Hong Kong
overcast clouds
29.2 ° C
32.3 °
27.2 °
80 %
4.5kmh
100 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Victoria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Seychelles #Victoria #iVictoria #visitVictoria #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her