Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Vasco da Gama

Indien fra 931 Euro

#India Rejser til Indien Indien har længe været et populært rejsemål for ferier og opdagelsesrejser. Det er måske nok et land med mange indbyggere, men meget...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Vasco da Gama

Vasco da Gama ligger på Mormugao halvøen i den indiske stat Goa. Byen, som ofte blot kaldes ”Vasco”, blev grundlagt i 1543 og er opkaldt efter den portugisiske opdagelsesrejsende som ifølge dokumentation var den første som udforskede området.

Vasco var under portugisisk administration indtil 1961 og byens havn har været del af en af de mest populære fragtruter i Asien siden 1888, hvilket har gjort, at byen byder på et unikt, multikulturelt miljø.

En af Indiens mest populære strande befinder sig blot 8 kilometer fra Vasco. Bogmalo er et dejligt sted at være på en solrig dag, men vandet er ikke godt at svømme i. Strømmen er ubeskriveligt stærk i det nærliggende vand, så hvis du gerne vil en tur i vandet anbefaler vi Baina og Issorcim, som begge er noget mindre, men meget sikrere, end Bogmalo.

Mange vælger at anvende Vasco da Gama som en mellemstation, eller en base, når de udforsker Indien. Goa er hjemsted for seks unikke vildtlivsreservater, som hver især byder på noget særligt. Derudover kan du også udforske Mollem Nationalpark langs Western Ghats. De 240 kvadratmil kan udforskes med en guide og en jeep – det er uden tvivl en af de bedste oplevelser du vil kunne få dig mens du befinder dig i Vasco.

Hvis du er mere interesseret i at opholde dig i selve byen kan du med fordel deltage i nogle af Vascos mange koncerter og festivaler. Derudover er der også mange museer du kan udforske, heriblandt et af Indiens tre luftfartsmuseer.

Det er som regel strandene som inspirerer rejsende til at besøge Vasco da Gama, men det er langt fra det eneste byen har at byde på. Tag et par behagelige sko med når du kommer på besøg; dine fødder vil takke dig.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Indiens turistkontor

#Touristboard India Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #India #visitIndia #iIndia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Vasco da Gama
scattered clouds
27 ° C
27 °
27 °
82 %
6.8kmh
44 %
man
27 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
28 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VascodaGama
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#VascodaGama #iVascodaGama #VisitVascodaGama #India #VisitIndia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her