Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Varna

Bulgarien fra 400 Euro

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Varna

Varna ligger ved Sortehavet og omtales ofte som Bulgariens “Las Vegas”.

Blå himmel, varm sol og gyldent sand er ingredienserne til en ferie i Varna. Det meste af økonomien i byen er baseret på turister, hvilket betyder, at du har adgang til fantastiske spisesteder, shopping og underholdning.

Hvis du vil lidt væk fra stranden og opleve byen kan du starte med at besøge Stenskoven. Kaldet en “skov” på grund af de mange søjler, der stikker op af jorden, dette er et gammelt thrakisk sted. Start med at gå i besøgscenteret – her kan de fortælle dig om de mest interessante stenformationer.

Du kan også vælge en kort tur ud af byen for at besøge Aladhza klosteret der er bygget ind på siden af ​​en klippe, her er en række katakomber, der blev hugget ud af klippen. For at få adgang til dem i dag skal du klatre op omkring seks etager af metaltrapper, der får dig til at undre dig over, hvordan munkene kom til katakomberne for næsten et årtusinde siden!

Hvis du leder efter et sjovt show så er Dolphinarium i Varna et besøg værd. Delfiner udfører tre shows om dagen.

Rejser til Varna, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Varna og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Varna Tourist Information Office

Свети Свети Кирил и Методий“ 2 Козирката
9000 Varna

T: +359 52 820 690

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Varna
scattered clouds
9 ° C
11 °
8.1 °
95 %
2.1kmh
33 %
ons
18 °
tors
19 °
fre
22 °
lør
22 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VARNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#bulgaria #visitbulgaria #varna #ivarna #visitvarna #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her