Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Varadero

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Varadero

Hvis du vil besøge Cuba og foretrækker en atmosfære i resortstil, så er Varadero feriedestinationen for dig. Det er et af de største udvejsområder i Caribien og ligger på en lille halvø, der strækker sig mere end 20 km fra øens fastland.

På grund af sin unikke placering og struktur er strækningerne af hvide sandstrande varme og indbydende, når du besøger dette samfund. Hele spytten er i det væsentlige en lang strand, så du kan finde masser af plads til at strække ud og bage i solen.

Varadero Beach modtager 1 million besøgende om året takket være sit rolige hav, skygge træer og tilgængelige strandfaciliteter. Få dig under en paraply, lej en liggestol, og lad dagen passere dig uden pleje i verden. Din yndlingsdrink vil altid være tæt på, men intet ligner en klassisk mojito på en varm cubansk dag.

Langs halvøen finder du også forskellige huler og huler, der venter på at blive udforsket. Et naturreservat er også til stede i regionen med skove og strande, der er rene og beskyttede.

Du finder også adskillige kulturelle og historiske seværdigheder, du kan besøge under dit ophold i Varadero. Efter revolutionen blev mange af hjemmene tildelt fra deres ejere og til sidst forvandlet til museer. Dette er de sidste rester af den lokale kultur, der har overlevet gennem årene, da byen har vendt sig til primært udvejsturisme som sine vigtigste attraktioner.

Varadero er det perfekte sted at gå, hvis du vil slappe af og nyde noget solskin. Du kan besøge halvøen, finde et roligt sted og nyde din yndlingshavesport, mens din stress bare smelter væk.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Varadero Tourist Information

Infotur Calle 13
Ave. 1st and calle 13
Varadero, Cuba

T: (+53) 45662961

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Varadero
broken clouds
26 ° C
26 °
26 °
86 %
5.3kmh
64 %
ons
31 °
tors
30 °
fre
30 °
lør
30 °
søn
28 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Varadero
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #Varadero #iVaradero #visitVaradero #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her