Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Valletta

Malta fra 461 Euro

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Valetta

Hvis du nogensinde bare har lyst til at tage en spadseretur uden for på en dejlig dag for at opsuge historie, så kan det være, at Valletta lige netop er det perfekte sted at gøre dette.

Valetta er beliggende på en halvø og er omgivet af tykke ramparter og voldanlæg og blev grundlagt som øernes hovedstad og militært støttepunkt i slutningen af 1500 tallet af Jean Parisot de la Valette, som var stormester i Skt. John ridderordenen. Valleta er og har altid været en stærkt befæstet by, krig har i næsten alle århundrerer været en del af indbyggernes hverdag. Under 2den verdenskrig var Valetta igennem flere år mål for aksemagternes bombeangreb på grund aff havnen, dette betød at store dele af det oprindelige Valetta gik tabt.

Denne hovedstad er både en Verdensarvsby og en europæisk kulturhovedstad, og bruges ofte som base punkt for udforskning af Malta. Dette land, som ligger ved Middelhavet, er et af ​​de mindste i verden, men det er også et af ​​de tættest befolkede lande i verden.

Denne ø-nation har altid været et kritisk strategisk punkt for sømilitære ekspeditioner gennem hele menneskets historie. Det blev en republik i 1974, blot et årti efter uafhængigheden fra Storbritannien. Det er en historie om besættelse, men går tilbage til fønikerne og romerne. Malta blev medlem af EU i 2004, og Valletta er Europas mindste hovedstad.

Nu kommer du forhåbentlig ikke til at besøge Valletta, fordi du er forlist, som det skete for Paul som skrevet i Bibelen i Apostlenes Gerninger. Men hvis du har tid til et længere besøg i denne historiske by, kan du godt gøre dig klar til en stor fornøjelse!

Vallettas seværdigheder er simpelthen fantastiske

Selvom Valletta er den mindste europæisk hovedstad, er den godt kaldes den største, hvad angår historisk indflydelse. Selvom befolkningen i denne lille nation udholdt konstante bombninger under Anden Verdenskrig, har mange af seværdighederne her enten overlevet, eller de er blevet genopbygget. Her er et kig på nogle af de vigtigste seværdigheder, man skal se:

 • Stormesterens Palads: Salene i dette palads, som nu er hjemsted for præsidentens kontor og Europa-Parlamentet, er kendt verden over for deres storslåethed. Riddernes tøjhus har også til huse her, og en lydguide vil være med til at give dig et indblik i de forskellige epoker med hensyn til, hvad riddere plejede at gå med som beskyttelse gennem historien. En stor del af Paladset er dog som regel utilgængeligt for offentligheden.
 • Upper Barrakka Gardens: Den Store Havn er en af ​​de smukkeste, du nogensinde vil se. Valletta er bygget på en lille halvø, hvilket vil sige, at selve havnen giver dig en fantastisk udsigt over Middelhavet. Haven giver en majestætisk udsyn over selve havnen. På en solrig dag, er det ikke ualmindeligt at se folk, der nyder lidt champagne til udsigten.
 • St. John’s Katedral: Ved første øjekast ville det ikke falde dig ind, at værdige denne katedral endnu et blik. Man kan ikke sige, at den er imponerende på ydersiden! Indersiden er dog utroligt flot udsmykkede og meget imponerende. Hver ridderorden har deres eget kapel inden for domkirkens mure. Gulvet er indlagt med forskellige farver marmor, det sidste hvilested for ridderne. Selve loftet er en enorm fresco af Mattia Preti. Det er måske ikke den mest populære katedral i Europa, men den rangerer helt sikkert som en af ​​de mest imponerende.
 • Katedralmuseet: Med to værker af Caravaggio, som var ridder for en kort bemærkning, kommer de fleste mennesker hertil for at se hans mesterværk: Halshugningen af Johannes Døberen.

Husk at få traveskoene med til Valletta

Fordi byen er så kompakt og lille, er det muligt at gå næsten overalt i byen inden for et par timer eller mindre. Gåture langs kysten er altid en behagelig oplevelse og kan være en afslappet halv time, hvor man nyder bølgerne. Mange vil standse, bare for at beundre udsigten. Hvis du er til fods langs kysten, skal du sørge for at give dig selv tid til at udforske Fort St. Angelo.

Datoen for fortets opførelse er ukendt, men der er tegn på, at selv de mest antikke civilisationer, der levede på Malta, havde valgt at befæste denne lille halvø, der grænser op til den Store Havn. Der findes også Pink marmor på stedet, hvilket er i overensstemmelse med romerske skrifter, der er blevet fundet, som beskriver et nærliggende tempel til Astarte.

Den første rigtige brug af dette fort fra et moderne synspunkt forekom i midten 16. århundrede, hvor Ridderne af Malta først ankom. Det var nødvendigt med en befæstning, og fra et strategisk synspunkt havde Fort St. Angelo den bedste placering af dem alle. I dag deler Knights Hospitallers og Malta ansvaret for fortet og ridderordenen har nogle begrænsede uafhængighed, selvom Maltan lov gælder ved traktat.

Det er ved at undergå en større renovering, så adgang kan være begrænset til tider. Alligevel er det utroligt ærefrygtindgydende, men også oplysende, at komme tæt på dette stykke af menneskets historie, og at tænke på alle de fødder, der engang har betrådt den kyst, dine fødder i øjeblikket går på.

Tag en dykketur og udforsk et forlist skib

Hvis du elsker at dykke, så vil det absolut være det værd at sætte en eftermiddag til side til at udforske farvandet ud for Valletta. Vraget af HMS Maori sidder lige ud for kysten, et skib fra verdenskrigenes tid, der blev sænket af tyske fly, mens det var fortøjet i den Store Havn. Tre år senere blev skibet bjærget og derefter sænket længere ude.

Som et dykkersted er Maori enestående i, at naturen er begyndt at genvinde skibet som et delvist rev, men mange af kanonerne og selve skroget af skibet forbliver stort set intakt. Dette giver dykkere mulighed for at udforske et fartøj fra Anden Verdenskrig under vandet med et enormt udvalg af hav liv.

Maorierne er ikke engang det eneste skibsvrag, man kan dykke omkring i Malta. Der er omkring en halv snes gode steder, der vil lade dig komme på nært hold af gamle skibe i forskellige stadier af forfald. Hvis du bliver træt af at udforske historiske steder på landjorden, hvorfor så ikke udforske det lidt mere ad søvejen?

Valletta er en af ​​de mest betagende byer i verden, og der findes virkelig ikke ord til at beskrive den, som den fortjener det. Hvis du tager på ferietur i år, så overvej en tur til Malta, så du med egne øjne kan opleve historien og vidunderet i denne hovedstad.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Valletta Tourist Information

MUŻA, Merchants Stree
Valletta

T.: 356 22915502

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Valletta
clear sky
32.3 ° C
32.3 °
32.3 °
48 %
1kmh
0 %
ons
32 °
tors
29 °
fre
27 °
lør
26 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Valletta

I Valletta

 • Fort St. Elmo krigsmuseum
 • Republic Street er hovegaden ( gågade ) med alt til faget hørende i en by der stort set er indtaget af turister.
 • Stormesterens Palads er opført i 1500 tallet og har et fantastisk interiør og en serie malerier malet af en af Michelangelos elever.
 • Våbenkammeret har en fantastisk spændende udstilling af gamle våben.
 • Skt. John katedralen også med et meget flot interiør hvor især skal bemærkes de flotte marmor mosaik gulve og alteret med den flotte marmorskulptur.
 • Manoel teateret er opkaldt efter en af de mest populære stormestre gennem tiderne og teateret er europas næstældste.
 • Vor Frue Kirke opført i 1566 er den ældste kirke i Valetta og den er opført for at mindes sejren over tyrkerne.
 • Nationalmuseet der har en større samling af møbler , malerier og skatte der er tilknyttet malteserorden.
 • Arkæologisk Museum med objekter fra forhistorisk tid og op til i dag.

Uden for Valetta:

Mdina er beliggende på et højdedrag med udsyn over øen, engang var Mdina Maltas hovedstad og særligt interessant er citadellet der har overlevet siden middelalderen. Byen er med små kringelkrogede gader fyldt med kirker, klostre og flotte gamle paladser.

Rabat en by med mange fine kirker , endvidere Skt Pauls og Skt. Agatha’s katakomber.

Blå grotter, Blue Grotto hvor legenderne siger at sirener lokkede de søfarende på grund med deres sang , men måske de søfarende ville kigge nærmere på de fire grotter, der er flottest om morgenen, hvor grotternes reflekterer de flotte farver fra koraller og mineralsten. Busser kører til grotterne fra Valetta.

Tarxien er et forhistorisk tempel og et arkæologisk område.

Hagar Qim er et andet tempel, ca 3000 år gammelt opført med store sten der passer tæt sammen.

Hypogeum er et 3000 år gammelt underjordisk begravelsessted.

Ghar Dalam er en grotte hvor man har fundet forsteninger af nu uddøde forhistoriske fugle.

Marsaxlokk er en Maltesisk fiskerby med de kendte både med påmalede øjer i stævnen. Også et gammelt Græsk tempel ( Juno tempelet ) finder du her i byen.

Gozo udflugt til øen Gozo og hovedbyen Victoria med citadellet.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Valetta #iValetta #VisitValetta #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Valetta
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her