Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Tuzla

Bosnien-Hercegovina fra 335 Euro

#Bosnia Rejser til Bosnien-Hercegovina Selv i sommermånederne, når turismen er på sit højeste, vil du finde, at Bosnien-Hercegovina ofte bliver overset. Den konflikt, der fandt sted...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Tuzla

Tuzla ligger i Bosnien-Hercegovina og er en af de mest unikke turistcentre du nogensinde vil besøge. Tuzla er en industriby med to universiteter, så byens natteliv er fremtrædende og blomstrende.

Det er den eneste by i Europa med en saltsø i en central park, men dette er kun starten på din rejse. Med historie som går helt tilbage til det 9. århundrede, og det faktum at det var en garnisonsby i det osmanniske imperium, vil kulturen og byens pluralistiske nature byde dig velkommen med åbne arme.

Hvis du har planer om at besøge Tuzla i den nærmeste fremtid, så har vi herunder samlet nogle idéer for at hjælpe dig med at få mest ud af dit besøg.

I Tuzla kan du opleve den ægte havatmosfære

For flere millioner år siden udtørrede det Pannoniske Hav og efterlod et stort antal saltaflejringer som siden da er blevet minerede regelmæssigt i området. Selvom dette har fået meget af den gamle by til at synke og kollapse indad, hvilket i længden har ødelagt mange af de gamle bygninger, så har det også medbragt noget fantastisk: en menneskeskabt saltsø midt i byen. Ved denne fuldt udviklede strand i byens midte er der endda små saltvandfald at nyde.

Mens du nyder de kunstige vandfald, som først blev åbnede i 2008, så sørg for også at nyde parkens andre attraktioner. For eksempel findes der et større antal kopier af strukturer fra den yngre stenalder som skildrer hvordan livet var for mange år siden. Derudover er en række arkæologiske repræsentationer blevet udstillet i parken for at skabe et pseudo-udendørs museum. Forbered dig på en større menneskemængde – sidste år besøgte mere end 5.000 parken hver dag.

Hvad med en bakkeoplevelse?

En kort tur udenfor Tuzla kan du finde en af Bosniens bedst bevarede slotte. Dette blev opført helt tilbage i det 14. århundrede. Srebrenik Slottet blev oprindeligt bygget på en lokal bjergtop og blev brugt som et hjem og udkigspunkt, men det befinder sig ikke det samme sted i dag. Bygningen blev brugt som en fæstning fremfor et slot i mange år og turen derop er en oplevelse i sig selv. En yderst smal og snoet sti fyldt med husbutikker viser vejen til en træbro til hovedindgangen. Der er gratis adgang og man kan gå rundt som det passer en selv.

Når du er ude på denne tur vil du hurtigt indse at det ikke tager særlig længe før man når til en frodig grøn skov, et isoleret bjerg at stige, eller en kølig vandstrøm at spise frokost ved. Mere end halvdelen af denne regions jord bruges til landbrug, hvilket gør at det er det perfekte sted at nyde udendørslivet og undgå livets distraktioner for en stund.

Tuzla tilbyder besøgende en unik fortidsoplevelse men tilbyder alligevel moderne bekvemmeligheder. Hvis du er klar til at tilsidesætte din normale rutine for en stund, kort eller lang, så er der få måder at gøre dette på som er bedre end et besøg i denne smukke by.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bosnien-Hercegovinas turistkontor

#Touristboard Bosnia and Herzegovina Tourism Authority T: + 387 33 580 999 Social media WEBSITE #BosniaAndHerzegovina #visitBosniaAndHerzegovina #iBosniaAndHerzegovina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Tuzla
scattered clouds
23.9 ° C
23.9 °
23 °
57 %
0.5kmh
40 %
fre
25 °
lør
26 °
søn
21 °
man
20 °
tirs
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TUZLA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Tuzla #iTuzla #VisitTuzla #BosniaHerzegovina #VisitBosniaHerzegovina #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her