Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Tulum

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Tulum

Tulum’s bedste attraktion er beliggenheden. Den ligger på en klippe, der har front ud mod solopgangen og med udsigt udover Det Caribiske Hav og er intet mindre end spektakulær. Den lange strækning af strand er aflukket og meget privat. Den fredfyldte atmosfære er fuldstændig afslappende for både krop og sind. Hvis man gerne vil så tæt som muligt på den før-columbianske mayanske civilisation, er der ikke mange andre steder at besøge end den gamle mayanske by, Tulum, der ligger på sydøstkysten af Mexico. El Castillo, Frescoernes tempel og Den Faldende Gud’s Tempel, alt sammen i det historiske hjerte af Tulum, som er resterne af de tre mest berømte velholdte strukturer i verden.

Det kan være sjovt at lære om de tre store strukturer i den mayanske by og om historien bag. Billeder af den mayanske “dykkergud” kan spottes i Frescoernes og Den Faldende Gud’s Templer mens den 7,5 meter høje Castillo blev beskrevet i den første offentliggjorte detaljerede beskrivelse af ruinerne i 1843. Det arkæologiske område er relativt tæt på turistområderne på den mexikanske, caribiske kystlinie. Disse består af den lidt bredere by, Tulum (Puebloen), hotelzonen (hotelara-zonen) og biosphere-reservatet Sian Ka’an.

Tulum’s ruiner har een af de flotteste strande ved Det Caribiske Hav. Man kan hoppe i vandet ved Tulum ruiner og svømme. Man kan da endda svømme ud, hvis planen kun er, at man vil se ruinerne. Det er noget af en oplevelse at se ruinerne fra vandet.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Tulum Tourist Information

Av. Tulum 83, Tulum Centro
Centro, 77780 Tulum

+52 984 168 0586

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Tulum
scattered clouds
25.9 ° C
25.9 °
25.9 °
88 %
2kmh
41 %
ons
32 °
tors
32 °
fre
32 °
lør
32 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tulum
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #Tulum #iTulum #visitTulum #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her