Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Trinidad

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Trinidad

Trinidad er en af ​​de specielle byer, hvor fortidens kultur føles som om den er blevet perfekt bevaret. Navngivet som verdensarvsted i 1988, har du adgang til Caribien og Escambray-bjergene under dit ophold her.

Meget af den aktivitet, du finder i byens centrum omkring Plaza Mayor. Det er en offentlig plads og en-delt friluftsmuseum, der giver dig fantastiske eksempler på spansk kolonial arkitektur. Brostensbelagte gader bringer dig til pastelfarvede hjem og bygninger fra kolonitiden, som sjældent findes andre steder i verden.

Nattelivet er levende og blomstrende også i Trinidad med mange “musikhuse” placeret omkring Plaza Mayor. Diskoteker er den mest populære mulighed, med en etableret i ruinerne af en lokal katedral. En anden er baseret i en hule, der engang blev brugt som hospital i krigstid.

I hele regionen omkring Trinidad finder du flere sukkerrørsmøller. Integreret til den cubanske økonomi siden det 18. århundrede, skal du finde la Toree Izanga, der er 45 meter høj og bygget i 1816.

Ca. 20 km fra byen ligger Casilda Bay, hvor snorkling og dykning er i verdensklasse. Uberørte hvide sandstrande, såsom Ancon Beach, er udviklet gennem årtierne for at give et vidunderligt sted at bo.

Trinidad åbner nye verdener for besøgende her på ferie, men det er en verden, der er charmerende, historisk og ganske gæstfri. Find vej her, og du kan bare finde det perfekte sted at slappe af med dine bekymringer.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Trinidad Tourist Information

INFOTUR Trinidad

T: (+53) 41998258

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Trinidad
clear sky
25 ° C
25 °
25 °
87 %
3.2kmh
7 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Trinidad
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #Trinidad #iTrinidad #visitTrinidad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her