Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Toronto

Canada fra 872 Euro

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Toronto

Toronto er en af de fantastiske byer som aldrig sover. Derudover er det også en by som føles som om hele området er et blomstrende internationalt distrikt, selv hvis du befinder dig i en af de mange nabolage på byens ydre kant. Du kan spise aftensmad på en kreolsk restaurant, gå en tur downtown og finde en cubansk cigar, og spise lidt naanbrød til natmad, hvis det frister.

Byens beliggenhed ved Lake Ontario gør, at den er den perfekte rejsedestination om sommeren, hvor du kan slappe af på stranden om eftermiddagen når du er færdig med at udforske High Park, som byder på 400 hektar skøn natur. Parken er endda hjemsted for en zoologisk have og adskillige sportsfaciliteter.

Du kan få en fantastisk udsigt over Toronto fra observationsdækket på det ikoniske CN Tower. Tårnet er hjemsted for en restaurant som serverer frokost og aftensmad med lokale vine og regionale ingredienser. Det er den perfekte restaurant hvis en 360° udsigt over byen kunne friste.

Toronto er hjemsted for et af verdens bedste mellemøstlige museer. Aga Khan Museum and Ismaili Center byder på flere end 1.000 udstillinger i et kompleks $300 millioner værd. En af de ældste manuskripter på udstilling er fra Canon of Medicine og museet er derudover også hjemsted for adskillige malerier fra det 16. århundrede.

Kensington Market fremhæver den multikulturelle atmosfære i Toronto ved at tage dig hele kloden rundt på et relativt lille område. Hvis du gerne vil ud at opleve en masse fantastiske kulturer blandet sammen på den smukkeste måde bør du besøge Jamaica-Italien gaderne. Toronto er en magisk by som byder besøgende på en unik ferieoplevelse. Hvis du gerne vil ud at se noget af det bedste Canada har at byde på er dette den perfekte rejsedestination.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Toronto Tourist Information

Union Station
65 Front St W
Toronto, ON M5J 1E6

T: +1 416 314 5899

Ontario Tourism

Destination Ontario
10 Dundas Street East, Suite 900
Toronto, Ontario, Canada M7A 2A1

T: +1 800 668 2746

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Toronto
overcast clouds
4.9 ° C
7 °
3.9 °
45 %
1.6kmh
96 %
tirs
17 °
ons
21 °
tors
22 °
fre
19 °
lør
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toronto
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Toronto #iToronto #VisitToronto #Ontario #VisitOntario #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her