Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Tivat

Montenegro fra 349 Euro

#Montenegro Rejser til Montenegro Romantik. Sådan beskriver man bedst Montenegro i ét ord. Dette Balkanland byder på en atmosfære som er en tredjedel fascination, en tredjedel...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Tivat

Denne lille by, der ligger i det sydvestlige Montenegro lige ned til Kotor-bugten, har et historisk fundament, der daterer tilbage til det 3. århundrede f.Kr.

De røde tage på husene i Tivat danner en slående farvestrålende kontrast mod den grønne baggrund af bakkerne, der strækker sig uden om og danner det perfekte stille tilflugtssted, du måske har brug for på din næste ferie. Den naturlige skønhed er fantastisk, de lokale restauranter serverer friske, lokale fødevarer, og havet er stille og dejligt næsten alle årets dage.

Giv din ferie lidt glamour fra første øjeblik

Hvis du søger en måde, hvorpå du kan føje lidt middelhavsstemning til dit besøg i Tivat, bør det første sted, du tager hen, være Purobeach. Det er et kompleks, der ligger helt ned til vandkanten, men alligevel giver dig en fornemmelse af at have stedet for dig selv, da du kan holde støjen fra menneskemylderet ude. Der er et svømmebassin, der byder på en uendelig udsigt til bugten på den anden side, og det byder på en stressfri måde at tilbringe en dejlig dag på uden at skulle kæmpe for at få en plet på stranden.

Det kan også anbefales at besøge Porto Montenegro, som danner grundlaget for de turistprægede indflydelser, der er begyndt at ændre Tivat. Dette område kan bedst beskrives som sin egen by i Tivat og byder på et antal historiske faciliteter og en flådebase at udforske. Det er stadig under udførelse, så det, så det kan godt være, du skal være tålmodig, før du kan se alle de skjulte perler, du vil kunne finde her.

Italiensk køkken i verdensklasse i Montenegro?

Hvis du søger efter byens bedste spisested, er det One, du er ude efter. Det fokuserer på italienske cuisine, men interiøret er helt sikkert præget af lokal indflydelse. Du kan hamstre importerede vine til rimelige priser i den lokale gourmet forretning, og glem ikke at planlægge mindst en morgenmad her til en pris, der er helt rigtig. Hvis du gerne vil smage middelhavsretter som sådan, mens du er i Tivat, anbefaler vi Prova. Den pasta, der laves her frisk, er fantastisk, og du kan ikke overse stedet – det ligner akkurat en båd.

For en smag af noget lokalt og populært, kan du tage over til Theodorus for et stort udvalg af ting, der alle er ret velsmagende. Sandwich, pasta, pizza og salater er øverst på menuen, men du kan også få en kop kaffe eller en bøf, hvis det er det, du vil. Der er live musik her hver fredag aften, og du vil endelig kunne tale med nogle lokale, der for en gangs skyld ikke går i sejlersko.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Montenegros turistkontor

#Touristboard Montenegro Tourism Authority National Tourism Organisation of Montenegro Marka Miljanova 17 Podgorica Call center: +382 08000 1300 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Montenegro #visitMontenegro #iMontenegro #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Tivat
clear sky
32 ° C
32.2 °
30 °
37 %
2.6kmh
0 %
ons
32 °
tors
32 °
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tivat
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Tivat #iTivat #VisitTivat #Montenegro #VisitMontenegro #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her