Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Thessaloniki

Grækenland fra 209 Euro

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Thessaloniki

Med en historie, der strækker sig over 2.300 år, har Thessaloniki haft flere genfødsler gennem historien. Den var den rigeste by i det byzantinske imperium, og det kan man stadig se beviser for i dag, hvor du kan se mange monumenter fra dette rige med et besøg i byen.

Apostlen Paulus skrev to breve til den kirke, der var i Thessaloniki, som stadig i dag er påskønnet af kristne. Byen er fyldt med jødiske, romerske, og endda osmanniske strukturer, der komplimenterer den byzantinske indflydelse, og et besøg i Grækenland er ufuldstændigt, hvis man ikke tager sig tid til at udforske, hvad Thessaloniki har at tilbyde.

Nogle Monumenter behøver ikke at være berømte

En af de første ting, du skal gøre i Thessaloniki, er at tage ud og besøge Ayios Nikolaos Orfanos i Ano Poli. Ud over, at det er gratis, og at det ligger på buslinjen, kan du endda gå langs den østlige bymur for at besøge dette sted. Det kan godt være, det er et lidt skjult sted, men freskoerne i Ayios Nikolaos Orfanos gør det umagen værd at tage dertil. Du kan også udforske haven, mens du tager dig selv tilbage i tiden ved denne lille kirke.

Glem ikke Rotunden i St. Georg

Apropos gratis ting, man kan gøre i Thessaloniki, må man ikke glemme Rotunden i St. Georg. Den er en af byens klassiske seværdigheder, og blev oprindeligt bygget i det 3. århundrede som en del af Galerius Paladset. Det der gør det til sådan en utrolig oplevelse at besøge gamle bygninger, er at se de fine detaljer, der indgik i selve byggeriet. I Rotundens tilfælde, vil du kunne stirre op på flere utrolige mosaikker, der fortæller historien om, hvordan livet var i byzantinsk tid. Den er i øjeblikket ved at undergå restaurering, men det betyder ikke, at du ikke skal tage dig tid til at undersøge det!

Nyd en dag på Aristoteles-pladsen

Mange mennesker forbinder Grækenland med Aristoteles, men det er ikke hvad du finder på Aristoteles Plads. I stedet vil du finde mange autentiske butikker, restauranter og et godt sted at finde en kop kaffe. Du kan gå en tur ved havet eller bare nyde den atmosfære, denne plads har at byde på. Nogle kalder Aristoteles-pladsen Thessalonikis hjerte, men du vil finde, at det er et sted, hvor du kan slappe af dagen lang med en kop kaffe og frisk luft, der lugter af havet.

Et besøg i Thessaloniki er som at tage en tur gennem historien. Uanset om du blot ønsker at gå dig en tur for at udforske bymurene på egen hånd, eller du ønsker at besøge disse og mange andre berømte attraktioner i byen, har Thessaloniki meget at tilbyde alle. Hvis du nyder nattelivet, er der desuden altid en fest at finde i Thessaloniki! Med Olympen i baggrunden og havet for foden af dig, vil du opdage, at det altid vrimler med liv i denne by.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Thessaloníki Tourist Information

Egnatia 154
54636 Thessaloníki

T: +30 231 027 9282

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thessaloniki
clear sky
27.8 ° C
29.9 °
26.4 °
54 %
5.1kmh
0 %
ons
34 °
tors
34 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
THESSALONIKI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#greece #visitgreece #thessaloniki #ithessaloniki #visitthessaloniki #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her