Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Tel-Aviv

Israel fra 864 Euro

#Israel Rejser til Israel Israel er et land sprængfyldt med muligheder for at fordybe sig i fortiden. For mange muliggør et besøg en fornyet forbindelse med deres...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Tel-Aviv

Uanset hvordan man ser på det, så er Tel-Aviv en af verdens største byer, en af de bedste destinationer til strandferier, og byen har et fantastisk natteliv.

I midten af Tel Aviv ligger Dizzengof Square med det berømte springvand, som også kendes som Ild og Vand springvandet, og især om aftenen er det et smukt syn. Tel Aviv blev bygget i 1930’erne og kaldes også for Den Hvide By, da den er fyldt med lyse betonbygninger. Den er som mange israelere, hård ved første øjekast, men varm, livlig og humoristisk, når du kommer under overfladen.

Der er mange smukke grønne områder at nyde rundt omkring. Har du planer om at slutte dig til de 2,5 millioner andre mennesker som besøger byen hvert år?

Hjemsted til tre af verdens største museer

Israel har flest museer per indbyggere af alle lande i verden og derudover er det også hjemsted for tre af verdens største museer. De fleste starter deres rundtur i Eretz Israel Museet da der her er en lang række artefakter på udstilling som følger landets historie igennem tiderne. En af de mest unikke permanente udstillinger forklarer menneskets rolle i historien ved fremvisning af artefakter som brugtes til at bage brød, lave keramikprodukter, og male korn.

Derudover er der Kunstmuseet som primært udstiller israelsk kunst og har en fløj dedikeret til landets kunstbevægelse blandt de yngre generationer. Den permanente udstilling i museet repræsenterer mange af de største bevægelser indenfor kunst som har taget sted i moderne tid og derudover udstilles nogle af de mere kendte kunstværker. Når man går igennem skulpturerne ved museets indgang får man et indblik i hvad bygningen har at byde på!

For at få mere at vide om jødedom kan du man besøge Jødernes Museum, hvor man både kan lære om jødernes velstand og retsforfølgning igennem historien. Museet fokuserer ikke kun på 2. Verdenskrig – faktisk findes der information som går 2.600 år tilbage. Udstillingerne er opdelt i seks tematiske dele og hver del fortæller en del af historien om folket som Gud først kalde Hans egne i Biblen.

Sport er en livstil i Tel-Aviv

Der er tre fodboldklubber i Tel-Aviv men der er utallige andre måder at blive involveret i sport på. En af de mest populære måder er at løbe med i Tel-Aviv Maraton, hvilket er blevet afholdt årligt i de sidste 20 år. Mere end 40.000 løbere deltager i løbet, som starter i Charles Clore Parken, og det er en af byens internationale kerneprojekter. Derudover kan man deltage i et håndcykel race eller et rulleskøjte halvmaraton. Disse løb tager sted på samme tid og ruten kører til dels langs Tel-Avivs kyst.

Hvis løb, håndcykel, og rulleskøjter ikke interesserer, så kan man slutte sig til en roklub mens man er på ferie. Derudover kan man også vælge at spille en basketball kamp i en lokal klub eller prøve noget unikt som paddleball på en af Tel-Avivs mange strande.

Uanset om du har lyst til at danse natten lang eller dase ved stranden hele dagen, så har Tel-Aviv det du er ude efter. Der er så meget at se og lave at enhver ferie nemt kan udfyldes med afslappende og underholdende aktiviteter som er med til at gøre ferien noget helt specielt!

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Tel Aviv Tourist Information

Tel Aviv Boardwalk Information center
46 Herbert Samuel st
Tel Aviv

T: 03-5166317

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Israels turistkontor

#Touristboard Israel Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Israel #visitIsrael #iIsrael #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Tel Aviv
scattered clouds
29 ° C
29.1 °
28 °
58 %
3.6kmh
40 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
30 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Tel Aviv

Tel Aviv’s romantiske gamle bydel, Jaffa, har eksisteret siden år 1470 f.Kr., og nævnes blandt andet i historiske egyptiske dokumenter og Det Gamle Testamente for dens vigtige rolle i historiske begivenheder. Det er enormt hyggeligt at gå rundt blandt de livlige markeder og spændende butikker med smykker. Her er der rig mulighed for at købe brugskunst og andre sjove souvenirs med hjem fra din rejse.

Tel Aviv lange kystlinje er byens største attraktion, og udover hovedstrandene Gordon Beach og Frishman Beach, er også både Hilton Beach og Banana Beach et besøg værd, når du rejser til Tel Aviv. Kast dig i Middelhavets lækre lune bølger og tag solbad på en liggestol, mens du spiser den søde citrusfrugt, pomelo eller drikker en lækker smoothie. Snup et spil israelsk strandtennis, matkot, på stranden, surf på bølgerne, eller løb på rulleskøjter på den lange strandpromenade, som strækker sig i hele byens længde. Når aftenen falder på, kan du vælge og vrage mellem de mange festlige strandbarer, som holder åbent til den lyse morgen.

Boulevard Rothschild er Tel Aviv’s mest berømte gade og er fyldt med eksklusive butikker og restauranter, og hver eneste nat danses der igennem på de blinkende diskoteker.

Falafel-barerne i Tel Aviv er legendariske og ligger overalt i byen, og er det bedste hurtige måltid, når du rejser til Tel Aviv. Efter du får stukket et pitabrød i hånden med de lækreste kikærteboller, fylder du selv op med det friske og syltede tilbehør fra salatbaren: humus, oliven, rødbeder tomater, chilier, kål og meget andet.

Carmel marked er et skønt sammensurium af krydderier, solbriller, tøj, souvenirs, mad og friske produgter. Israel producerer en imponerende mængde frugt og grønt hele året, og er især kendt for avocadoer, sharon-frugter, appelsiner og agurker, som du kan købe frisk på markedet.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#TelAviv #iTelAviv #VisitTelAviv #Israel #VisitIsraelq #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelAviv
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her