Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Targu Mures

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien, se aktuelle tilbud

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Targu Mures

Beliggende i Rumænien er Targu Mures indbegrebet af, hvad en centraleuropæisk by forventes at være, når der er nogle østlige påvirkninger. Den første omtale af byen kommer i 1300 tallet, og der har været tysk, ungarsk og rumænsk indflydelse gennem dens historie. Mange af disse påvirkninger er stadig til stede og afspejles i at mange af tegnene i byen er tresprogede. Det er et vidunderligt udsnit af gammelt og nyt Transsylvanien og byder på dristige, lyse farver stort set overalt.

Et af de mest unikke stop under et besøg i Targu Mures er Kulturpaladset. Det blev bygget i 1913 og ligner ikke noget, du finder andre steder i hele Transsylvanien. Med farvede vinduer, utrolige motiver og en række farverige kunstneriske gengivelser af berømte litterære scener ved dine øjne ikke, hvor de skal begynde at se, da dine fodspor ekko langs gange og værelser.

Et andet stop på din rejse bør være Bolyai Museum. Museet er dedikeret til Bolyai brødrene, der er berømt for deres matematiske ligninger.

Hvis vejret er varmt, og du leder efter noget køligt, så er Weekend Park stedet, hvor du skal være. Det kan let komme over 40 graders varme i Targu Mures i løbet af sommeren, hvorfor denne lille oase er et vidunderligt pusterum fra varmen.

Rejser til Targu Mures, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Targu Mures og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Targu Mures Tourist Information Office

Piața Victoriei nr. 1
540026 Târgu Mureș

T: +40 787 315 741

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Târgu Mureş
broken clouds
-2.1 ° C
-2 °
-2.2 °
92 %
3.6kmh
52 %
Tue
11 °
Wed
15 °
Thu
6 °
Fri
5 °
Sat
5 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TARGUMURES
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#TarguMures #iTarguMures #VisitTarguMures #Romania #VisitRomania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her