Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Swakopmund

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia fra 1084 Euro

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Swakopmund

Swakopmund ligger på Nambias kyst og er en by, hvor muligheder er rigelige. Her finder du en blomstrende badebyatmosfære, en af ​​5 golfbaner med alt græs, der ligger i en ørkenplacering, og flere muligheder for at udforske regionens rige kulturhistorie.

Swakopmund er kendt for sine klubber, barer og caféer. Fra dit feriested kan du planlægge faldskærmsudspring, ballonture eller sejltur. Cykling er også en populær aktivitet i hele byen. Lige uden for byen er en gård, der tilbyder kamelture for at få en smag af ørkenlivet i denne afrikanske nation.

Du finder også et damplokomotiv ude i ørkenen, dateret til mindst 1896 og efterladt forladt i ørkenen. På Swakopmund Marine Aquarium finder du flere fiskearter fra det sydlige Atlanterhav udstillet. Større eksempler på havliv er dog udelukket, så turen er en god mulighed for en eftermiddagstur.

Overvej også at besøge Swakopmund Museum for en morgentur for at få et glimt af, hvordan menneskelige kulturer udviklede sig i denne traditionelt barske region.

Ørkenne, der omgiver Swakopmund, er også en stor rekreativ mulighed. Guidede ture er tilgængelige for quad-cykling over klitter. Du finder også andre udendørs eventyrmuligheder, der involverer solskin og sand, er også meget populære her, hvis du ønsker at komme væk fra stranden.

Swakopmund er et af de steder, der får dig til at blive forelsket i det fra det første øjeblik du træder ind i byen. Gør det til dit næste feriemål, så finder du det et sted med varige minder.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Swakopmund Tourist Information

Tourist Info & Booking Centre
Libertina Amathila Ave
Swakopmund, Namibia

T: +264 81 143 4343

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Swakopmund
clear sky
11.5 ° C
11.5 °
11.5 °
52 %
2.7kmh
0 %
ons
18 °
tors
20 °
fre
25 °
lør
16 °
søn
17 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Swakopmund
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Namibia #Swakopmund #iSwakopmund #visitSwakopmund #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her