Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Sunny Beach

Bulgarien fra 400 Euro

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Sunny Beach

Overdådigt skønne strande og vilde super-klubber. Sunny Beach har skabt sig et rygte som et af de bedste solskins-destinationer ved middelhavet, med super faciliteter og venlige engelsktalende indbyggere

Sunny Beach er den største stranddestination i Bulgarien og i de senere år er dette solrige ferieresort blevet en favoritdestination blandt unge. Når du rejser til Sunny Beach finder du over 8 kilometer perfekt kystlinje, gode billige priser og nogle suveræne natklubber at slå sig løs på.

Om dagen kan du lade op på de skønne sandstrande eller prøve kræfter med de mange vandsportsgrene, som du finder på Sunny Beach Rejser.

Slap af i Sunny Beach

Anerkendt for sine moderne faciliteter og gode klima har Sunny Beach alle hovedingredienserne til en ferie med vennerne, som du aldrig vil glemme. Om dagen kan du sole dig i bikinien på de overdådigt lange sandstrande og tage en dukkert i de varme middelhavsbølger. Hvis du er lidt mere ambitiøs, er der masser af vandsportsaktiviteter at prøve kræfter med. Den nemmeste måde at finde dem på, er ganske enkelt at gå en tur langs vandet og slå til, hvis der er noget der fanger din interesse. Hvis du bliver træt af at få sand mellem tæerne, er der også muligheder for bowling eller endda faldskærmsudspring når du rejser til Sunny Beach!

Fest og farver i Sunny Beach

Flower Street er hovedsædet for nattelivet i Sunny Beach, og her ligger mange af de største diskoteker og natklubber. Mange danskere søger til Den Glade Viking, for at feste igennem i den store hal. Her ligges der aften efter aften op til en uforglemmelig oplevelse, med verdensberømte DJs og cocktails i stride strømme.

For en endnu vildere bytur bør du slå et smut omkring Disco Orange når du rejser til Sunny Beach. Disco Orange er hjemsted for mange af de større events i Sunny Beach og byder på en af de mest ikoniske events i Sunny Beach: Paint Party. Her er der bogstaveligt talt fest og farver, men lad dit bedste outfit blive hjemme.

Rejs til Sunny Beach, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sunny Beach og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Burgas
clear sky
16.1 ° C
16.1 °
16.1 °
88 %
2.1kmh
0 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SUNNYBEACH
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#SunnyBeach #iSunnyBeach #VisitSunnyBeach #Bulgaria #VisitBulgaria #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her