Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Suceava

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien, se aktuelle tilbud

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Suceava

Suceava er den største by og administrativt sæde for Suceava regionen, byen ligger i den historiske region Moldavien i det nordøstlige Rumænien. I den sene middelalder, fra 1388 til 1564, var byen hovedstad i fyrstedømmet Moldavien.

Mellem 1775 og 1918 var Suceava indlemmet i hertugdømmet Bukovina, en provins i det østrig-ungarske imperium.

I hele denne periode var Suceava en vigtig, strategisk beliggende grænseby og der opbyggedes en stor tysktalende befolkningsgruppe. Efter 1918 blev Suceava en del af det nu udvidede kongerige Rumænien.

Seværdigheder i Suceava

Citadellet – Cetatea de Scaun a Sucevei

Suceava byder på mange interessante seværdigheder, den mest markante og bedst kendte er Cetatea de Scaun a Sucevei eller Suceava Citadellet som er en middelalderlig borg der ligger i den østlige del byen. Opførelsen af dagens citadel startede i 1375 hvor det var en befæstning som løbende blev udbygget. Den middelalderlige borg var en del af befæstningen der blev opført i slutningen af ​​det 14 århundrede til forsvar mod de osmanniske fare. Suceava var hovedstad i fyrstedømmet Moldavien mellem 1388 og 1565 og i denne periode var borgen også fyrstens bopæl.

I 2013 blev et stort genopbygningsprogram lanceret for at bringe slottet tilbage til sin originale arkitektur og form hvor fæstningen består af to citadeller. Det indre citadel har en rektangulær form og en gårdhave. senere udvidede man borgen ved at tilføje et andet citadel, der har en cirkulær form der omgiver det gamle rektangulære citadel. Endvidere er hele borgen omgivet af en stor voldgrav. Siden 2011 er det også blevet brugt til at være vært for kulturelle begivenheder som for eksempel rockmusikfestivalen Bucovina Rock Castle.

Museum – Muzeul Satului Bucovinean

Bukovina museum hvor du kan se den traditionelle kulturelle og arkitektoniske arv fra regionen. Museet ligger i den østlige del af Suceava citadellet. Museet er opført som en traditionel landsby i regionen, du kan blandt andet se en vandmølle, et traditionelt smedeværksted, et keramikværksted og en gammel trækirke.

Rejser til Suceava, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Suceava og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Suceava Tourist information

Centrul Judetean de Informare Turistica InfoTurism Suceava
Stefan cel Mare 36
Suceava

T: +40 0230 551 241

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Suceava
clear sky
25.3 ° C
25.4 °
22 °
47 %
3.6kmh
0 %
fre
25 °
lør
26 °
søn
16 °
man
15 °
tirs
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Suceava #iSuceava #VisitSuceava #Romania #VisitRomania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Suceava
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her