Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Split

Kroatien fra 242 Euro

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Split

Split ligger i Middelhavsområdet, ved Adriaterhavet. Byen ligger på en central halvø som blev grundlagt af grækerne i det 6. århundrede f.v.t. Det skete i det 4. århundrede e.v.t., at en af de sidste romerske kejsere ved navn Diocletian befalede, at der skulle bygges et palads i byen.

Dette palads står der stadig i dag. Det oprindelige formål med paladset var som kejserens bolig når han gik på pension, men det blev efterladt da Romerriget begyndte at falde fra hinanden. Da Split har været beboet siden det 7. århundrede vil du opleve, at byen er hjemsted for utallige restauranter, butikker, og hjem. Byen er sprængfyldt med historie, kultur, og betagende udsigter, så vi kan ikke andet end at anbefale et besøg hertil.

Tag en tur til Hvar øen

Et besøg til Hvar øen føles som intet mindre end en tidsrejse. Hop ind i din tidsmaskine og tag på tur langs de gamle gader, under de mange slotspir. Svøm en tur langs kysten mens solen går ned over Adriaterhavet. Der er utallige restaurantmuligheder langs øens havnefront – og masser af muligheder for en fantastisk godnatdrink. Øen er fyldt med skjulte perler som bare venter på, at du finder dem, så sørg for at planlægge mere end en dagstur. Mange besøger Split udelukkende for at besøge Hvar øen.

Se en balletoptræden på Kroatiens Nationalteater

Kystnære Kroatien er kendt for fantastiske retter med fisk og skalddyr, men Split er yderligere kendt for at være hjemsted for Kroatiens Nationalteater. Der er regelmæssige balletoptrædener til rimelige priser, hvor den eneste ulempe er, at der ikke altid spilles livemusik for danserne. Hvis du elsker de yndefulde balletbevægelser og gerne vil indtage dem i et af verdens smukkeste teatre bør du prioritere et besøg til Kroatiens Nationalteater mens du befinder dig i Split.

Opfyld din museumskvote på det Arkæologiske Museum

Split er hjemsted for et væld af historiske attraktioner og museer. Engang imellem kan det være meget lækkert at komme væk fra de mere turistbesøgte attraktioner og præcis til dette formål anbefaler vi Kroatiens ældste museum. Her vil du blive mødt med en fantastisk udstilling af lokale artefakter helt tilbage fra stenalderen, samt en imponerende samling fra romertiden. Igennem din smartphone kan du få dig en fantastisk guidet audiorundvisning. Det er et friskt perspektiv til en overkommelig pris.

Split er en af de destinationer man higer efter at vende tilbage til igen og igen. Duften af Adriaterhavet inviterer til et smil, inspireret af tanken om, at der for flere end tusind år siden stod et andet menneske og nød udsigten på samme måde. Tag dig tid til at nyde de mange udsigter byen har at byde på – du vil elske alt det Split har at byde på. Det er en af de byer som man vil længes efter længe efter, at man er vendt hjem.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Split Tourist Information

Obala Hrvatskog narodnog preporoda 9
21000 Split

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Split
clear sky
30 ° C
30.1 °
23.1 °
28 %
3.6kmh
0 %
ons
31 °
tors
29 °
fre
27 °
lør
29 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SPLIT
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #split #isplit #visitsplit #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her