Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Spindleruv Mlyn

Tjekkiet fra 223 Euro

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Spindleruv Mlyn

Hvis du interesserer dig for skiture og den tjekkiske kultur bør du lægge turen forbi Spindleruv Mlyn. Der bor kun 1.300 faste indbyggere i byen, men området er hjemsted for 20 pister, hvilket betyder, at byen er hjemsted for landets største skiområde. Når du er færdig med at stå på ski kan du med fordel overveje nogle af følgende aktiviteter til din rejseplan.

Elektrisk cykel

Spindleruv Mlyn er en charmerende bjergby hele året rundt, så hvis der ikke er sne under dit ophold kan du med fordel leje en elektrisk cykel og udforske byen. Du vil hurtigt opdage, at byen er hjemsted for utallige små åer, hyggelige butikker, og skjulte perler en masse. Du kan naturligvis også udforske byen om vinteren, så skal det bare være på snescooter.

Nova Dolska

De fleste aftener vil du sikkert føle for bare at sidde ved pejsen og drikke kaffe, te, eller hvilken som helst anden varm drink, men hvis det interesserer byder Spindleruv Mlyn også på et par muligheder hvad nattelivet angår. Deres musikklub i midtbyen er en af byens bedste og hvis du føler dig sulten på et eller andet tidspunkt vil du blive glad for at høre, at den ligger tæt på nogle fastfood steder.

Gorillapark

Hvis du hverken er til skiture eller vandring kan du overveje et besøg til denne udendørs aktivitetspark. Det er en relativt stor gorillapark med næsten 30 forskellige stadier. Det er en fantastisk destination for hele familien, men husk at tjekke højdekravene på forhånd hvis du har små børn med.

Spindleruv Mlyn byder besøgende på muligheden for at slappe af lige som det passer dem, uanset hvilken årstid man vælger at tage på besøg. Uanset om du er til skiture, cykelture, eller vandring vil du med garanti få dig en fantastisk weekend, ferie, eller forlænget ophold her i byen.

Rejser til Spindleruv Mlyn, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Spindleruv Mlyn og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Spindleruv Mlyn Tourist Information Office

Špindlerův Mlýn 173
543 51 Špindlerův Mlýn

T: +420 499 523 656

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Špindlerův Mlýn
overcast clouds
9.1 ° C
9.9 °
7 °
87 %
2.9kmh
100 %
tirs
10 °
ons
14 °
tors
14 °
fre
15 °
lør
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SPINDLERUVMLYN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#SpindleruvMlyn #iSpindleruvMlyn #VisitSpindleruvMlyn #CzechRepublic #VisitCzechia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her