Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Speightstown

Barbados fra 1289 Euro

#Barbados Rejser til Barbados Barbados er en ø nation, der ligger en anelse uden for det Caribiske Hav mellem Amerikas to dele. På grund af dens status...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Speightstown

Speightstown er Barbados ‘næststørste by og et livligt knudepunkt på vestkysten. Det var engang en blomstrende handelshavn, og dens gader er foret med arkitektur fra kolonitiden, dens marina fuld af lystbåde og dens lange, hvide sandstrande oversået med snackboder og soltilbedere. Gadesælgere sælger frugt og grøntsager, fiskere reparerer garn og losser deres fangst, og besøgende spadserer langs Esplanaden.

Byen er opkaldt efter William Speight, et medlem af Barbados ‘første forsamling og tidligere lokale grundejer. Området blev afgjort i omkring 1630 og var engang Barbados travleste havn med sukker, bomuld og slaver, der blev sendt tilbage til London og Bristol. Så mange Bristolians kom til at bosætte sig her, det var i en periode kendt som ‘Lille Bristol’.

Når du vandrer rundt i byens gader, støder du på masser af eksempler på arkitektur fra kolonitiden, især på Queen Street, Church Street og Orange Street. En af de mest imponerende er Arlington House, et palæ med hvidt stuk fra det 19. århundrede, der nu er et museum, der sporer regionens historie, dets nautiske arv, sukkerplantager og forbindelser til ‘Moderlandet’.

Se også efter Saint-Peters Parish Church, en af ​​de ældste på øen, som blev bygget i 1629, men blev genopbygget ved flere lejligheder siden. Den nuværende georgiske kirke dateres til 1837. Du finder også flere kunstgallerier rundt i byen, masser af lokale butikker og en ny luksusmarina.

Speightstown har flere strande og ligger på den prestigefyldte ‘Platinum Coast’ i det vestlige Barbados, som er kendt for sit hvide sand og klare, rolige vand. Strandene her har tendens til at være mindre populære end dem i mere eksklusive turistområder, så det kan være et godt sted for en stille dag ud. En af de bedste er Mullins Beach på Mullins Bay mod syd, hvor blødt sand, turkisvand og lokale snackhytter skaber en autentisk caribisk stemning.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Barbados turistkontor

#Touristboard Barbados Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Barbados #visitBarbados #iBarbados #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Speightstown
broken clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
78 %
8.3kmh
69 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Speightstown #iSpeightstown #VisitSpeightstown #Barbados #VisitBarbados #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Speightstown
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her