Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Sousse

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien fra 277 Euro

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Sousse

Med lange sandstrande, et fremragende klima, smukke moskeer og fascinerende museer har Sousse længe været et populært valg blandt turister. Der er en blanding af historiske charme og moderne bekvemmeligheder, og du vil finde en lang række hoteller, lejligheder og fantastiske restauranter på din ferie. Sousse ligger ca. 1,5 time fra Tunis lufthavn, og flyvetiden er kort, så det varer ikke længe, før du kan nyde den tunesiske sol.

På din ferie i Sousse kan du slappe af i det varme vejr og feste om aftenen på den lange sandstrand. På en ferie i Sousse er der masser af underholdning for alle aldre på de største hoteller, klubber og barer. Nogle af de bedste strande i Tunisien kan du finde i Hamman Sousse med krystalklart vand og en smuk udsigt. Hvis du leder efter vandsportsaktiviteter til din ferie, er der i Sousse jetski, kajakker og vandski på Coralia Club Palm Beach.

Gør et godt køb på din ferie i Sousse. Medinaen i Sousse er meget imponerende med gode tilbud til en billig pris. Besøgende i Sousse, der leder efter moderne butikker, vil synes om det enorme fireetagers shoppingcenter uden for medinaen, hvor der er varer fra hele Nordafrika. Få en bedre forståelse af Tunesiens historie ved at besøge katakomberne i Sousse. En ferie i Sousse tilbyder en kombination af gammel tunesisk charme og moderne bekvemmeligheder, så det er det perfekte sted til en ferie i solen.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Sousse
clear sky
25.9 ° C
29.9 °
25.9 °
50 %
2.6kmh
0 %
man
28 °
tirs
27 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Sousse #iSousse #VisitSousse #Tunisia #VisitTunisia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sousse
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her