Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Sharm el-Sheikh

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh ligger på den sydlige del af Sinai halvøen, i det Røde Hav. Højdepunktet ved ethvert besøg til Sharm el-Sheikh er de mange forskellige vandsports man kan deltage i, men øen har naturligvis også meget andet at byde på.

Du kan for eksempel gamble lidt i Naama Bay Casino eller tage en hyggetur til SOHO Square. Med dets mange dramatiske landskaber, tørre klimaer, og lange naturlige strandstrækninger har Sharm masser af charme at byde på.

Det er altid sjovt at udforske Ras Mohammed

Denne nationalpark byder på en fantastisk udsigt of Suez Golfen og Aqaba Golfen. Området beskyttes mod fiskeri og lignende menneskeaktiviteter, da koralrevene tog meget skede af disse aktiviteter. En af de primære argumenter for et besøg til denne park er, at der er mange forskellige dykkermuligheder at vælge imellem. Du kan for eksempel bruge en hel eftermiddag bare på at udforske SS Thistlegorm.

Ras Mohammed består faktisk af to forskellige parker: Sanafir og Tiran. Tiran ligger 6 km fra spidsen af Sinai og byder på et hav af undervandsgrotter som man frit kan udforske. Derudover vil dykkere også blive budt på mangroveskove, 10-meter dybe pools, og et stort antal ørkenlevesteder som især er fantastiske destinationer for fuglekiggere.

Hvad med et besøg til et bibelsk ikon?

Sinai halvøen er bedst kendt som hjemstedet for Mount Sinai, som nogle gange kaldes Mount Horeb. Det siges i Biblen, at det var på dette bjerg Moses modtog De Ti Bud. Der ligger et græsk-ortodokst kapel, en moske, og et kloster på bjergets top. Saint Catherine klosteret er et af de to ældste klostre som stadig bruges i dag.

Man har ikke besøgt Egypten hvis man ikke har set mindst én Farao, så du bør overveje at tage en tur til Pharaoh’s Island når du er i Sharm. Øen ligger i Aqaba Golfen og er hjemsted for et citadel som er blevet brugt som alt fra fiskeri forpost til religiøst kapel igennem årene. Citadellet venter i øjeblikket på at blive godkendt til Verdensarvslisten. Der er et udvalg af rundvisninger at vælge imellem hvis du ikke har mod på at udforske øen på egen fod.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Sharm el Sheikh
clear sky
34.1 ° C
34.1 °
34.1 °
26 %
6.7kmh
0 %
ons
34 °
tors
33 °
fre
34 °
lør
33 °
søn
34 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SharmElSheikh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #SharmElSheikh #iSharmElSheikh #visitSharmElSheikh #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her