Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Saranda

Albanien fra 328 Euro

#Albania Rejser til Albanien Albanien er stadig et af de lande, der ikke er på den gennemsnitlige persons radar, når det gælder ferieplanlægning, men det kan...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Saranda

Når man tænker på den albanske riviera er tankerne fyldt med hvide strande, smaragdgrønne bølger, og varm solskin i overflod. For mange fremtryller disse tanker minder om en tur til Saranda, som er en populær albansk kystby ved det Ioniske Hav, få kilometer øst for Korfu.

Saranda er en af de bedste krydstogthavne du nogensinde vil opleve. Hvis du kommer på besøg hertil i krydstogtsæsonen, så kan kysten blive lettere overfyldt, men udover det har man altid masser af plads til at gå på udforskning, slappe af, og nyde de stille bølger og den varme solskin.

Sarandas gamle ruiner er på Verdensarvslisten

I Saranda kan du finde ruinerne af Buthrotum (Butrinti), en oldgræsk by som senere hen blev besat af romerne. Den befinder sig på en bakketop med udsigt over Vivari og udgør en del af en nationalpark. Byen var beboet fra oldtiden til middelalderen, hvor et kraftigt jordskælv resulterede i oversvømmelse og området blev evakueret. Denne evakuering gjorde at rigtigt mange genstande og artefakter blev efterladt, som ny kan ses og udforskes, hvoraf de bedst kendte er resterne af et antik teater og agoraen.

Når du udforsker parken vil det hurtigt gå op for dig at hele området er dækket af ruiner, inklusiv søjler fra gamle døbefonte, by gader, og en lang række gamle mure med den klassiske bueform som romerske og græske ruiner er kendt for. Du kan sagtens forvente at bruge en hel dag på at udforske området.

Mens du er ude for at udforske byen bør du overveje en tur til Syri i Kaltër, (Blå øje) kilden. Denne kilde med smukt, blåt vand, ligger lige øst for Saranda. Vandet har en dyb blå farve, som er overraskende hypnotiserende. Hvis du elsker et godt dyp, så husk at tage skiftetøj og et håndklæde med, så du ordentligt kan nyde vandet. Der ligger et par restauranter i nærheden og det er også muligt at leje en hytte. Der pålægges et gebyr per besøgende bil.

Hvad kan man lave i Saranda ?

Det kan aldrig gå galt med en dags afslapning efter en dags udforskning. Selvom Sarandas promenade er relativt underudviklet i forhold til de tilsvarende promenader i andre middelhavsområder, så er der stadig mange fantastiske boder, butikker, og caféer at nyde ved havnefronten. Strandene i Saranda er dejlige og der er der masser af solskinsdage at nyde, Her er også både til udlejning hvis du er interesseret i en tur på vandet.

Et hvilket som helst rivierabesøg er ikke fuldendt før man har drukket et par cocktails og nydt den lokale atmosfære. Det bedste sted at gøre dette er Jericho Cocktail Bar, hvilket befinder sig på Rruga E Flamurit og tilbyder mange af de klassiske drinks man længes efter når man er på ferie. De bruger friske ingredienser og udsigten langs kysten er yderst betagende. Betjeningen er fantastisk og nogle aftenener kan man nyde live musik. Det er den perfekte måde at tilbringe en varm aften på, når der en gang imellem kommer en kølig brise

Hvis du er ude efter en kombination af antikvitet og badebysatmosfære, så vil du elske en tur til Lekuresi Slottet. Den smukke bygning har en fantastisk udsigt over bjergene, især ved solnedgang, og på en klar dag kan man endda se Korfu. Herfra har man en udsigt over Saranda i al dens pragt og om aftenen kan man sidde her og nyde et glas vin. Dog er det måske bedst at undgå stedet hvis man har svært ved at bjergbestige, da det er noget af en tur fra parkeringspladsen til slottet.

Nyd et stille stykke kystlinje

Hvis du ønsker at tilbringe en længere periode i Buthrotum og udforske nationalparken fremfor at ligge og dase på en af de offentlige strande, så giver det mening at give dit ophold base i Kasmil landsbyen. Herfra kan man gå ud til Buthrotum på en times tid og på turen går man igennem nogle rolige og afsondrede olivenlunde. Omkring september sker der ikke det store i byen, så hvis du er ude efter at nyde dit eget selskab, så er det heromkring du bør planlægge din tur.

Når efterår bliver til vinter er vandet stadig relativt varmt her i området, så denne periode god til at finde et stille sted på stranden. Kasmil landsbyen er en fantastisk destination hele året rundt.

Hvis du gerne vil have lidt mere liv i din ferie, så anbefaler vi derimod at du giver dit ophold base i nærheden af Pulebardha stranden. Langs stranden findes der to caféer som serverer mad i store portioner. Der er gratis parkering for dem som kører dertil og landskabet er smukt og yderst betagende.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Sarandë
clear sky
30.5 ° C
30.5 °
27.9 °
51 %
1kmh
5 %
ons
32 °
tors
31 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SARANDA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Saranda #iSaranda #VisitSaranda #Albania #VisitAlbania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her