Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Sao Paulo

Brasilien fra 1629 Euro

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Sao Paulo

Sao Paulo er den største by på den sydlige halvkugle. Det er en kosmopolitisk by, med mange forskellige kulturer, livsstile og trosretninger. Indbyggere i byen kommer fra 196 forskellige lande. Sao Paulo er et sted der er meget indbydende og med masser af oplevelses muligheder.

Diversiteten med ​​så mange kulturer har ført til ​​en blomstrende og levende kunst- og musikkultur. Prøv at komme til en forestilling i Sala Sao Paulo, hvor statens symfoniorkester spiller regelmæssigt. Et besøg på Saint Peter Theatre eller Municipal Theater of Sao Paulo er ligeledes anbefalelsesværdigt. Litteraturen er også vigtigt i Sao Paulo. Besøg fo eksempel biblioteket i Sao Paulo og Mario de Andrade-biblioteket.

Der er også de mange museer, der ligger forskellige steder rundt omkring i byen. Et af de mest fantastiske er Ipiranga museet, det blev oprindeligt opført som et monument til Brasiliens uafhængighed i 1895. Mere end 100.000 genstande er udstillet, mens haverne næsten er et udendørs museum i sig selv. Du bør også bruge tid på Sao Paulo Museum of Art og Ema Gordon Klabin Cultural Foundation haverne, hvis du har mulighed for dette.

Sao Paulo er den type by, der trækker i dig tilbage år efter år på grund af alt hvad den har at tilbyde.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Sao Paulo Tourist Information

Praça da República S/N
Centro Histórico de São Paulo
São Paulo SP 01039-000

T: +55 11 2226 0400

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

São Paulo
overcast clouds
15.8 ° C
16.4 °
10.9 °
68 %
1.5kmh
100 %
ons
26 °
tors
26 °
fre
26 °
lør
26 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaoPaulo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Brazil #SaoPaulo #iSaoPaulo #visitSaoPaulo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her