Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Santo Domingo

Dominikanske Republik fra 1007 Euro

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Santo Domingo

Den Dominicanske Republiks hovedstad har en rig historie og er anerkendt for at være den ældste europæiske by i Amerika. Den gamle by i Santo Domingo er opført på Verdensarvslisten. Den koloniale zone, som er grundlagt i 1496 af en bror til Christopher Columbus, er et af byens ældste kvarterer og er et fascinerende sted at gå på opdagelse.

Der er flere steder inden for den Koloniale Zone, der er værd at kigge på. Der er Ozama Fortet, Calle del Conde, Iglesia Regina Angelorum og Alcazar de Colon. Mens du opholder dig i Santo Domingo, skal du også sørge for at gå på opdagelse i Malecon. Gå tur langs George Washington Avenue, lige langs med vandet, så vil du finde snesevis af cafeer at prøve, kasinoer, du kan more dig med, og klubber, der byder på et livligt natteliv. Tag en karettur for at inspirere lidt romantik, hvis du vil, eller gå på indkøb langs Independence Avenue for at finde noget unikt.

Det er vigtigt at komme til stranden, når du er på ferie i Santo Domingo, men det er tid, der kan baseres på økoturisme. Tag til Mirador Sur, en park langs kysten, hvor du vil finde en meget familievenlig atmosfære. Jardin Botanico er en enorm park, der byder på regnskove og en japansk have, som man kan udforske, foruden flere andre biomer.

Sørg for at få en af Santo Domingos festivaler med, hvis du kan. Festival del Merengue finder sted hver sommer, mens det traditionelle karneval finder sted hvert forår. Der er ikke nogen bedre måde at opleve den lokale kultur på. Selv ved den dominikanske uafhængighedsdag i februar kan festerne spilde over i gaderne. Santo Domingo er en smuk, historisk og livlig by. Hvis du tager hertil, vil byen aldrig slippe dit hjerte.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Santo Domingo Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Santo Domingo
clear sky
25.6 ° C
25.6 °
22.8 °
82 %
1.3kmh
4 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
30 °
lør
30 °
søn
29 °

Seværdigheder i Santo Domingo

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Santo Domingo

Hvis du ønsker lidt spænding på din ferie til Santo Domingo, er det bestemt værd at komme til den årlige Merengue-festival, der afholdes hver sommer. Du vil nyde at danse til fremragende musik og du kan endda være med i paraden, der spreder sig ud over strandene og baggårdene i byen.

Du bør inkludere en tur til Estadio Quisqueya, hvor Den Dominikanske Republiks adopterede nationalsport baseball bliver spillet.

I den vestlige del af området finder du maleriske victorianske hjem på gader fyldt med træer. Mange mennesker vælger at tage et guidet tur rundt i den dominikanske regerings hjem, nationalteater og kunstpaladset, der alle ligger i dette fortryllende område.

Kulturkendere vil nyde en dag, hvor man bare går rundt i de lokale områder Piantini og Naco, hvor der er en mangfoldighed af moderne butikker og flotte shoppingcentre.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#DominicanRepublic #SantoDomingo #iSantoDomingo #visitSantoDomingo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SantoDomingo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her