Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Santa Clara

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Santa Clara

Beliggende i det centrale Cuba, blev Santa Clara grundlagt i slutningen af ​​det 17. århundrede af kun 175 mennesker. To store familier var allerede i regionen, og et par andre familier kom for at bosætte sig i de omkringliggende lande. I årenes løb har mange mennesker opdaget den uundgåelige skønhed, der tilbydes her, og har besluttet at kalde det hjem.

Under dit ophold i Santa Clara finder du, at Parque Vidal har tendens til at være det sted, hvor alle samles for at tjekke ind med hinanden. Traditionelt var skikken at gå rundt i parken flere gange med scener til opsætning af guitar og andre former for improviseret musik. Selvom traditionerne er forsvundet, har skønheden i parken ikke gjort det.

Santa Clara er også hjemmet til et mausoleum, hvor Che Guevara og 16 kæmpere blev dræbt under Bolivia-kampagnen. Som en del af komplekset kan du se en rekonstruktion af slaget ved Santa Clara, da Guevara afsporet et tog.

Når du spadserer langs gågaden i byen, finder du en eklektisk række arkitektoniske tilbud at udforske. Skjulte perler kan findes overalt, med blomsterhandlere og andre vogne drysset ind her og der.

Et sidste stop på Museum of Decorative Arts er værd at investere tid under dit ophold. Det er fyldt med luksuriøse dekorative genstande, fra møbler til porcelæn, hvor det hele har en karakteristisk cubansk flair.

Santa Clara er en juvel af en destination, der ligger lige i hjertet af Cuba. Kom her til din næste ferie, så finder du det at være en utrolig oplevelse.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Santa Clara
few clouds
21.8 ° C
21.8 °
21.8 °
100 %
0.5kmh
20 %
ons
31 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
31 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantaClara
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #SantaClara #iSantaClara #visitSantaClara #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her