Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Safaga

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Safaga

Forbløffende rev at udforske, fantastiske kite- og vindsurfingforhold, uendelige strande med sorte og guldklitter, en kulturel dagstur til Mons Claudianus, hvor der ligger resterne af et romersk stenbrud, freden og roen ved Safaga.

Port Safaga, der engang var en lille havneby, der eksporterede sit rigelige fosfat til resten af ​​verden, er vokset til et stort turiststed på Rødehavet! Og en verdensberømt vandsportdestination; det har endda været vært for verdensmesterskabet i Rødehavet i 1993 i windsurfing; drage og windsurfing i Safaga er virkelig noget andet!

Safaga har et behageligt klima året rundt, men de bedste tider for at besøge Safaga er bestemt månederne fra februar til juni og september til november, hvor temperaturerne varierer mellem 25 C og 30 C. Dykkere vil også blive fristet til at komme i varmere sommermåneder, når vandtemperaturen når toppe på ca. 28 C. Folk kommer til Safaga fra hele verden for at nyde solen, havet og de spændende vandaktiviteter, der tilbydes, herunder dykning Abu Kafan-revet, Panorama-revet , Ras Umm Hesiwa og Sharm El-Naga, men de kommer også til de helbredende egenskaber ved denne paradisiske Rødehavsdestination.

Faktisk gør de sorte sandstrande, byens rene og sunde klima og det meget saltvand i Rødehavet Safaga til et perfekt feriemål for dem, der lider af sygdomme som psoriasis eller reumatoid arthritis. Safaga siges at være et af de bedste steder i verden til helbredelse af psoriasis. Book en wellness-ferie på Menaville Resort & Spa i Safaga for at opleve byens miljø helbredende egenskaber.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Egypt
overcast clouds
22.7 ° C
23.8 °
21.5 °
96 %
3.1kmh
100 %
ons
28 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #Safaga #iSafaga #visitSafaga #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Safaga
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her