Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Rome

Italien fra 173 Euro

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Rom

Rom, som ofte kaldes en af det moderne samfunds vugger, har set mange forskellige kulturer og civilisationer komme og gå. Den har set mange af verdens mest mindeværdige historiske figurer, og den har dannet baggrund for nogle af verdens største tragedier.

Monumenterne i Rom udmærker sig som nogle af verdens bedste, og mange besøger de smukke torve, Colosseum, Circus Romanum og mange af de andre berømte historiske ikoner. Hvad hvis der var en måde, hvorpå man kunne se Rom fra et andet perspektiv ? Er der et skjult Rom, du kunne udforske, der vil byde på de storslåede berømte seværdigheder, men stadig være væk fra den slagne landevej, så du kan gå på opdagelse på egen hånd? Det er der, og det er grunden til, at du bør tage til Rom.

Rom har en del af verdens første asfalterede vej

Med alle de gange, denne by har været først, er det ingen overraskelse, at den også ville have verdens første asfalterede vej. Via Appia Antica er lang, over 500 kilometer, så det er ikke sandsynligt, at du vil se hele den originale vej. Du kan dog besøge den sektion, der ligger i Rom! Det er en nationalpark giver besøgende mulighed for at rejse gennem byens oldtidsruiner på cykel eller til fods. Den er fredfyldt, dejlig og fyldt med masser af grønne områder, du kan nyde.

Når du er færdig med din tid på Via Appia Antica, tag op til toppen af Aventinerhøjen. Du vil sikkert have konkurrence om at se de låste porte på det priorat, der tilhører malteserordenen. Hvad du sikkert ikke ved er, at når du ser gennem nøglehullet på selve porten, vil du kunne se kuplen på Peterskirken. Tal om en unik fotomulighed!

Rom har fantastisk kaffe!

Hvem elsker ikke en god, dampende kop kaffe? Dem, der er hjemmehørende i Rom, søger altid efter den bedste kaffe tæt på, hvor de bor. Du vil ofte finde både lokale og turister, der hygger sig udenfor med en kop på en dejlig dag, hvor de bare nyder selve bylivet. Men hvis du virkelig ønsker at opleve en af de bedste kopper kaffe, du nogensinde vil få i livet, skal du se at komme ned til Sant’ Eustachio.

Det ligger mellem Pantheon og Piazza Navona, to meget almindelige steder, som du vil ønske at besøge i Rom alligevel. Opskriften på deres espresso er så hemmelig, at baristaerne, der ekspederer din ordre, er skjulte bag skærme, så du ikke kan se, hvordan din foretrukne bryg laves. Det vil virkelig være højdepunktet på hele turen!

Tips til oplevelser i Rom

Hvorfor ikke se, hvordan folk rent faktisk levede, før stederne faldt i ruin ?

Et af de sæt ruiner, der er permanent udstillet, men som ikke nødvendigvis optræder permanent på besøgenes rejseplaner er de Romerske Villaer i Domus Romane di Palazzo Valentini. I modsætning til andre ruiner, der står som mindesmærker om tidligere kulturer og civilisationer, er de ting, der er udstillet her, del af en stor multimedie udstilling. Virtuelle rekonstruktioner bidrager til at give besøgende et bedre perspektiv på oldtidens liv i Rom, meningen bag arkitekturen, og forresten – der er snesevis af fantastiske mosaikker og artefakter, du også kan nyde!

Efter du har oplevet et glimt af det virkelige romerske liv, skal du tage ned til San Luigi dei Francesi kirken. Du vil få masser af lejligheder til at se på kunst, mens du er i Rom, men det er ikke alle, der tager sig tid til at se, hvad mange ville sige er tre af Caravaggios bedste værker:

  • Matthæus’ kaldelse,
  • Matthæus’ og englen, og
  • Matthæus’ martyrdom.

Dette kaldes ofte tre af de bedste eksempler på barok kunst i verden i dag, denne kirke, som ligger ved Pantheon, er en utrolig værdi for besøgende på så mange måder. Det er også en god undskyldning til at være i området for at få mere kaffe fra Sant’ Eustachio!

Kan en kirkegård virkelig give dig fred?

Afhængigt af din tro og perspektiv ses døden på mange forskellige måder. Nogle betragter blot døden som en søvn. Andre tror, at mennesket har en sjæl, og at den er sammen med andres efter døden. Men uanset, hvad du tror på, er et besøg på den protestantiske kirkegård en fredfyldt måde at opleve Rom på, som mange måske ikke benytter sig af.

Kirkegården, som nu kaldes den “Ikke-katolske kirkegård” af somme, ligger faktisk op til Cestiuspyramiden. Pyramiden stod engang, hvor vejen delte sig, og den blev inkorporeret i byens befæstninger. Den er bygget omkring 18 f.Kr. og var oprindeligt udelukkende beregnet som gravkammer for Gaius Cestius. Men på grund af dens inkorporering i byen, er den et af de bedst bevarede eksempler på oldtidens Rom.  Dette betyder, at du kan se berømte navne som John Keats og så tage hen og se endnu en ruin fra oldtidsbyen, som faktisk slet ikke er en ruin.

Har du fået kunst nok?

På et eller andet tidspunkt bliver ethvert længere ophold i Rom til mere af en sur pligt end en fornøjelse. Man føler sig næsten tvunget til at se på gamle statuer, artefakter og kunst. Det ender med, at man for meget lidt fornøjelse ud af at beundre endnu en fuldt udhugget menneskeligt anatomisk figur. Hvis du når det punkt, er det sted i Rom, du skal til, Esquilino.

Esquilino blev længe betragtet som et af de sidste steder, du ville ønske at besøge. Bygningerne i dette kvarter er langt fra bemærkelsesværdige. Du kan lige titte over til Albanerbjergene i denne smeltedigel af et samfund, men du kan også få et rigtigt indblik i, hvad livet i Rom drejer sig om.

Ser du, på mange måder er Rom Italiens Miami. Det er vigtigt, hvordan man ser ud. Din status bedømmes alt efter, hvad du gør og hvordan du gør det. Byen har to primære indtjeningskilder, mad og turisme, men i Esquilino er der en tredje: sladder. Besøg dette sted, så vil du helt sikkert blive en af sladdertanterne!

Du vil også få fornøjelsen af noget af den mest fantastiske mad, du nogensinde vil spise i livet. Det bedste eksempel på dette er Trattoria Monti. Betjeningen her er varm og venlig, og det er maden også. Du skal bestille bord for at spise her, for det er utroligt populært, men du vil blive belønnet for din indsats for at komme ind. Traditionelle retter komplementeres med en moderne udgave af italiensk cuisine og det vil være forfriskende for dine tamme smagsløg… som du måske ikke engang ved, du har!

Mens du laver reservationer, skal du få en til Vatikanets haver

Et af de mest oversete steder, man kan besøge i Rom, er Vatikanets haver. Disse vidtstrakte grønne områder er fyldt med springvand, hække og masser af åbne vidder, der vil give dig mulighed for at nyde dit eget lille stykke paradis. Grunden til, at det er overset, er, at man skal bestille tid mindst en uge før, for at besøge området.

Hvor stort er arealet? Det dækker over halvdelen af det land, Vatikanet omfatter, mod syd og nordøst. Haverne daterer tilbage til middelalderen, og det siges, at haverne blev dyrket i jord bragt tilbage fra Golgata. Uanset om det passer, vokser der her et stykke af Israel i form af et oliventræ, der blev skænket af dette land til Vatikanet.

Og siden du er kommet til Vatikanet, skal du selvfølgelig se de vigtigste seværdigheder og måske deltage i en messe under Paven selv. Entreen for turen gennem haverne inkluderer også en tur uden guide gennem Vatikanets museer.

Og på din sidste dag i Rom…

Som en generel regel er den bedste dag at handle i Rom den sidste dag, du tilbringer i byen. Det betyder ikke, at du ikke skal stikke hovedet ind i en interessant butik og købe noget du elsker. Det betyder bare, at indkøb først bliver en prioritet den sidste dag i stedet for at finde flere seværdigheder.

Et af de bedste steder, du kan tilfredsstille din lyst til at købe ind, er Tridente distriktet. Det er fyldt med designer butikker, der hurtigt vil få dig til at bruge rub og stub af budgettet, men der er også fantastiske butikker med kunsthåndværk ind imellem. Læderarbejde er almindeligt i dette område, og du kan få en helt personlig taske speciallavet, mens du venter!

Rom har virkelig meget at byde på, hvilket er grunden til, at alle bør besøge byen mindst en gang, før de dør. Sørg for at se de vigtigste seværdigheder, især hvis du aldrig før har besøgt byen, men tag dig også tid til at besøge steder, normale turister ikke kommer. Hvis du gør det, vil du blive rigt belønnet!

Rejser til Rom, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek de billigste flybilletter og hoteller i Rom og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Rome Tourist information

Piazza dell’Esquilino 28
00185 Roma

T: +39 3386672861

www: Website Link

Regione Lazio

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Rome
clear sky
23.4 ° C
25.4 °
22.2 °
57 %
2.6kmh
0 %
man
26 °
tirs
27 °
ons
26 °
tors
26 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Rome #iRome #VisitRome #LazioIsME #VisitLazio #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rome
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her