Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Rio De Janeiro

Brasilien fra 1629 Euro

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Rio De Janeiro

Med sin skønhed og den lette adgang til naturvidundere er Rio de Janeiro et sydamerikansk mesterværk. Dele af byen er blevet opført som verdensarvssted i 2012 på grund af sin kultur.

Højt hævet over byen er den verdensberømte kristusstatue. Statuen er 30 meter høj, stående på en 8 meter piedestal, den står på toppen af ​​Corcovado bjerget i Tijuca Forest National Park. Statuen blev færdiggjort i 1931 og udsigten fra toppen er storslået og vil være hele turen værd uanset om der er statuen eller ikke.

En nylig tilføjelse til, hvad Rio de Janeiro tilbyder, er Museum of Tomorrow. Dette havnefrontmuseum tilbyder 5 forskellige områder at udforske nærmere, hvilket giver besøgende mulighed for at udforske ideer mere end at gå gennem udstillinger og se på genstande.

Strandene i Rio de Janeiro er verdensberømte for deres skønhed, faciliteter og aktiviteter. Den bedst kendte strand er Copacabana, som tilbyder en utrolig strandpromenade at udforske og nyde. Et alternativ er Red Beach, hvis du foretrækker at undgå de vildt store folkemængder på Copacabana. Denne strand er roligere, mindre og det perfekte sted at nyde en solnedgang.

Kulturelle begivenheder er også en vigtig del af livet i Rio de Janeiro. Karneval er den mest populære fest, med parader der viser kombinationen af ​​portugisiske, franske og tyske, afrikanske og alle de andre kulturer, der har hjulpet til at forme byen. Begivenheder omkring nytårsaften byder også på en festlig atmosfære, mens den årlige Rock in Rio festival har omdannet sig til en verdensklasse begivenhed.

Rio de Janeiro inviterer dig til solskin og eventyr. Alt du skal gøre er at acceptere invitationen.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Rio De Janeiro Tourist Information

R. Jardim Botânico 1008
Jardim Botânico
Rio de Janeiro RJ 20470-050

T: +55 21 3874 1808

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Rio de Janeiro
clear sky
16 ° C
16 °
16 °
94 %
2.1kmh
0 %
ons
27 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
25 °
søn
27 °

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
RioDeJaneiro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Brazil #RioDeJaneiro #iRioDeJaneiro #visitRioDeJaneiro #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her