Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Reykjavik

Island fra 474 Euro

#Iceland Rejser til Island Island har et af de mest alsidige landskaber i verden, og man kunne bruge en hel ferie bare på at opleve naturskønheden. Fra...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Reykjavik

Reykjavik er en fantastisk by, der ligger i et vildt og lige så utroligt land. Dette land er enhver fotografs drøm, da dets barske landskaber, stenrige kyster og ikoniske monumenter ses ofte på en baggrund af nordlys.

Byen er også en af de sikreste på planeten, da der aldrig har været en dokumenteret konfrontation mellem politiet og en kriminel med en dødelig udgang. Det er verdens mest nordlige hovedstad af et uafhængigt land, og denne moderne by blev grundlagt i det 18. århundrede. Dog har området været beboet siden det 8. århundrede.

Tag en cykeltur rundt langs kysten

Island er en ø, hvis landskab konstant ændrer sig, og der er mange naturlige vidundere at udforske. Du bør tage uden for byen for at se gejsere og tage på hike gennem bjergene, men hvis du har mere lyst til at blive i byen, er der også eventyr der. Vi anbefaler dig at leje en cykel og køre rundt på den cykelsti, der følger kystlinjen rundt. Hvis du begynder i byens centrum, vil du stadig kunne se geotermiske områder, vandfald og de udsøgte udsigter, der gør Reykjavik til et smukt sted at besøge.

Når du er færdig med din cykeltur, vil vi foreslå dig at hoppe på en båd og se nogle af naturens dejligste steder. Hvis du starter i den smukke gamle havn, vil du kunne tage en rundtur i de omkringliggende farvande og hvaler og andre former for marineliv, der ofte besøger denne by. De guidede ture har så minimal indvirkning på miljøet, at de både er Earth Check og Blue Flag certificerede.

Nattelivet i Reykjavik er berømt verden over

Hvis du kommer til Reykjavik, skal du simpelthen opleve byens natteliv mindst en gang, mens du er der. De fleste barer inde i byen holder åbent til kl. 1 de fleste aftener og der er forlænget åbningstid kl. 3:00 om torsdagen og derefter gennem weekenden. Jammith, som det kaldes af de lokale, er ofte gratis at deltage i, men der kan være entre for spillesteder, der spiller levende musik.

Måske er du ikke rigtig til værtshuse? Der ligger mange pubber og klubber spredt over hele byen, så der er noget for stort set enhver smag. Drikkealderen er 20 i Island, så sørg for at have legitimation med, hvis du ser yngre ud, end du er! Vores personlige anbefaling er Sæmundur i Sparifötunum, som er en gastropub på KEX vandrerhjemmet. God mad, gode priser og en afslappet atmosfære sender bekymringerne på porten og holder dem væk!

Reykjavik er en by med en unik charme, der ikke findes noget andet sted i verden. Uanset om du bruger byen som en base for at udforske resten af ​​denne dejlige ø, eller om du bare kommer til byen for at gå i byen hver aften, er der altid noget frisk og nyt at se her.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Islands turistkontor

#Touristboard Iceland Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM #Iceland #visitIceland #iIceland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Reykjavik
overcast clouds
8.8 ° C
8.8 °
8.1 °
76 %
9.8kmh
100 %
tirs
8 °
ons
8 °
tors
7 °
fre
6 °
lør
6 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
REYKJAVIK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Reykjavik #iReykjavik #VisitReykjavik #Iceland #VisitIceland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her