Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#PuntaCana

Dominikanske Republik fra 1007 Euro

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Punta Cana

For den perfekte strandferie, se ikke længere end Punta Cana i den smukke Dominikanske Republik. Hjem til uberørte sandstrande, smukke høje palmer og krystalklart vand, denne region giver en beroligende atmosfære på baggrund af enestående. Kom slappe af ved det varme vand i det Caribiske Hav og lad dine bekymringer flyde væk.

En af de mest berømte seværdigheder i Punta Cana, bortset fra dens verdenskendte strande, er selvfølgelig Punta Cana økologiske park. Bare et par miles syd for stranden sprænger dette beskyttede område af biodiversitet. Kom tæt på eksotiske planter, smukke tropiske fugle og farverige insekter i denne park ved at tage en guidet tur gennem reservatet. Ud over det enorme udvalg af vilde dyr er der elleve fantastiske ferskvandslaguner i parken, som du kan nyde. Der er også mulighed for at krydse gennem parken til hest, så sørg for at reservere på forhånd til dette unikke eventyr!

Der er også mulighed for at tage hele familien med på en klitbuggykørsel gennem rismarkerne, der omgiver Punta Cana, før du ender med at køre langs stranden. Ujævn og ikke for svaghjertede vil dette helt sikkert få adrenalinet til at skynde sig. Du kan fortsætte dette adrenalinsus på Seaquarium Underwater Adventure, hvor du har mulighed for livet at gå på havbunden. Svøm gennem ubådsvrag, gå langs stingstråler og eksotiske fisk, og lad vidundere fra koralrevet forbløffe dig. Med en professionel dykker altid ved hånden er dette en fantastisk og sikker oplevelse for hele familien.

Bare rolig; der er også masser af muligheder på kysten. Snorkel gennem det varme og indbydende vand i det klare Caribiske Hav, og nyd de smukke kystlandskaber, mens du gør det! Med masser af snorkelskoler i nærheden er der ingen undskyldning for ikke at deltage i denne lokale aktivitet!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Punta Cana Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Punta Cana
scattered clouds
25.9 ° C
25.9 °
25.9 °
83 %
4.1kmh
40 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
29 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PuntaCana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#DominicanRepublic #PuntaCana #iPuntaCana #visitPuntaCana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her