Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#PuertoAventuras

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Puerto Aventuras

Når det kommer til badeferier, finder man ikke meget bedre end en tur til Puerto Aventuras. Dette populære resort ligger i staten Quintana Roo og er en af de største resorts i området og har kilometervis af smukke, tropiske strande samt et væld af barer, spabade og hoteller! Udforsk den caribiske kyst og nyd nogle af de bedste strande i verden.

Puerto Aventura er et sikkert og beskyttet område at besøge for hele familien – der bliver også tilbudt et udvalg af underholdning og attraktioner til børn. Puerto Aventura er en fantastisk destination, hvis man elsker sport: Et par forslag er: golf, volleyball, tennis, windsurfing, jetski og dykning! Prøv den lokale gastronomi – Der er ikke blot et udvalg af internationale favoritter, de mange restauranter giver også muligheden for at prøve klassiske mexikanske retter.

Herfra er det muligt at tage på en ekskursion længere ind på fastlandet hvis man har lyst – besøg nogle af de lokale byer og landsbyer eller man kan beundre det dramatiske mexikanske naturlandskab. Tag ned til stranden og se kilometervis af uspolerede strande ned mod havet, og her kan man solbade i det smukke, varme sand. Find en af de lokale dykkerskoler og man har mulighed for at tage en tur dybt under bølgerne hvor man kan beundre det varierende og farvefyldte liv under havoverfladen.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#PuertoAventuras #iPuertoAventuras #VisitPuertoAventuras #Mexico #VisitMexico #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her