Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Praia

Kap Verde fra 737 Euro

#Cape Verde Rejser til Kap Verde Smukke Kap Verde er en øgruppe, der ligger ud for den afrikanske kyst. Det er måske nok et område der...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Praia

Efter en række piratangreb skiftede Kap Verde hovedstaden til Praia. Siden da er den vokset til den største by i denne ø nation. Det er et kommercielt center med en travl havn hvorfra der udskibes sukkerrør, kaffe og tropiske frugter. Praia er også kendt for sine mange strande i verdensklasse og topklasse resorts.

Under et besøg i Praia kan du besøge naturreservater, klatre på vulkaner, være på vulkaner eller du kan bare vælge at danse natten væk – Valget er dit 🙂

På grund af øens beliggenhed i forhold til både Europa og Afrika er der blevet kæmpet flere slag omkring Kap Verde gennem årene. Resterne af disse slag kan stadig ses over og under vandets overflade. Du kan finde portugisiske kanoner, tønder, forsvarsmure og andre militære strukturer i parkområderne der byder på flot panoramaudsigt ud over havet. Der er masser af muligheder for at dykke og snorkle for de der gerne vil se efterladenskaberne der i dag er under havoverfladen.

For de der bare ønsker at komme for at bage i solen, vil Santa Monica Beach være en af ​​de bedste muligheder. Her er nogle parasoller, strandstole og andre faciliteter til rådighed. Fra kysten har du mulighed for at observere hvaler og delfiner og ind imellem vil du støde på havskildpadder. Quebra Canela Beach er en anden mulighed, hvis du ønsker strandliv tæt på byen. Hvis du er til kitesurfing og heftigt natteliv, så skal du tage til Sal Rei.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kap Verdes turistkontor

#Touristboard Cape Verde Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #CapeVerde #visitCapeVerde #iCapeVerde #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Praia
few clouds
24.3 ° C
24.3 °
24.3 °
83 %
6.7kmh
20 %
ons
26 °
tors
26 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
25 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Praia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#CapeVerde #Praia #iPraia #visitPraia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her