Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Playa del Carmen

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Playa del Carmen

Med en drink i den ene hånd, træk en liggestol frem med den anden og nyd solen eller tag en dukkert i Det Caribiske Hav. Tag en slentretur langs denne fantastiske strand, som strækker sig kilometerlangt! Til de, der ønsker lidt mere eventyr og spænding, er der masser af vandsportsaktiviteter at have sjov med – fra jetski til windsurfing og snorkelling samt dybtvandsdykning. Og for de, der gerne vil opleve naturlandskabet foroven, skal man prøve parasailing.

Hvis man ikke har lyst til at solbade eller tage et dyp i det glimtende Caribiske hav, er der et uendeligt antal spændende aktiviteter til at holde dig beskæftiget i Playa del Carmen. Prøv noget windsurfing, nyd den flotte udsigt ovenfra med noget parasailing eller udforsk de gemte skatte i havet med en spændende dykker- eller snorkelekspedition. Under den rolige overflade ligger en farverig koralverden under vandet vrimlende med liv. Du kan også tilbringe dagen ombord på en sejlbåd eller en katamaran, hvor du kan nyde en frokost eller en bar ombord. Fra båden kan turisterne og svømme, snorkle eller forsøge at fiske. For golfentusiaster er Playacar Golf Club meget populær blandt både lokale og turister.

Tilbage på land kan du tage en tur i den mest populære gade i Playa del Carmen, Quinta Avenida. Dette er en strækning med strøg fyldt med butikker, hoteller, caféer og restauranter, der har noget for enhver smag og ethvert budget. Der er alt lige fra designerbutikker til dem, der sælger cigarer og souvenirs. Efter en formiddag på jagt efter røverkøb kan i stoppe ved en taco-bod og prøve en af Mexicos mest kendte snacks! For dem, der gerne vil opleve kulturen er det et must at se noget af den forhistoriske maya-civilisation ved Chitzen Itza og Coba. Om aftenen kan du prøve nogle smage fra mayatiden på en traditionel mexicansk restaurant, hvor der serveres lækre traditionelle retter, såsom Tacos al Pastor og Panuchos. Playa del Carmen har et livligt natteliv, og mange af barerne og klubberne ligger lige ned til vandet. Skyl et par tequilaer ned, tag dine dansesko på og vis dine salsatalenter!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Playa del Carmen Tourist Information

Modulo Informacion Turistica
Calle Quinta Avenida 3, Solidaridad
77710 Playa del Carmen

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Playa del Carmen
overcast clouds
24.9 ° C
24.9 °
24.9 °
87 %
1.6kmh
97 %
ons
32 °
tors
31 °
fre
32 °
lør
32 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #PlayadelCarmen #iPlayadelCarmen #visitPlayadelCarmen #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her