Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Piran

Slovenien ligger i det sydlige Europa hovedstaden er Ljublajana

Slovenien fra 316 Euro

#Slovenia Rejser til Slovenien Slovenien beskrives ofte som et sted hvor drømme kommer til virkelig, men alligevel er der kun forholdsvist få mennesker som vælger at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Piran

Panoramaet over Piran når morgensolen skinner på de røde tagtoppe er noget af det tætteste der er på himlen her på jorden. Byens smalle gader og små huse byder på en fantastisk ferie året rundt, især for dem som interesserer sig for præromersk historie. Her kan du læse lidt om, hvad der er at lave i byen.

Tartini Square

Pladsen er Pirans midtpunkt og byder på en fantastisk venetiansk atmosfære. Den er opkaldt efter Giuseppe Tartini – en barokkomponist og violinist som fødtes på Istria halvkuglen. Tartinis første store kærlighed var dog sjovt nok ikke musik, men derimod fægtning. Hans hus er det ældste i hele byen og det er der naturligvis også mulighed for at besøge under dit ophold.
<h4Bymurene

Den første bymur blev bygget i det 7. århundrede for at holde ottomanerne på afstand. Nogle af murens dele blev flyttet da byen voksede sig større, men muren langs den sydlige kyst står stadig som den har gjort stort set siden den blev bygget. Det står i det hele syv velbevarede porte.

Lej en cykel

Du kan leje en cykel i Tartini Square og udforske byens smalle gader på egen hånd mens du nyder charmen byens historiske arkitektur har at byde på. Hvis du har taget behagelige sko med bør du overveje en gåtur i stedet. Sørg for at tage til klokketårnets top inden du går hjem i seng. Det er en udsigt du for alt i verden ikke må springe over.

Piran byder på en fantastisk udsigt over Adriaterhavet samt smukke kunstgallerier og et lille akvarium som er fantastiske hvis det nu en dag skulle regne. Byen byder på lidt af det hele og derfor er det den ultimative rejsedestination.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sloveniens turistkontor

#Touristboard Slovenia Tourism Authority Slovenian Tourist Board Dimičeva 13 1000 Ljubljana Slovenia T: +386 1 589 85 50 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Slovenia #visitSlovenia #iSlovenia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Piran
clear sky
25.3 ° C
27.3 °
24 °
64 %
2.7kmh
0 %
ons
29 °
tors
28 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Piran
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Piran #iPiran #VisitPiran #Slovenia #VisitSlovenia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her