Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Phuket

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Phuket

Phuket ligger sig på en øen af samme navn. Byen har længe været en favoritdestination blandt internationale besøgende og dens natteliv er noget helt for sig selv, på trods af tsunamien i 2004 som frarøvede flere end 100.000 mennesker livet.

De oprindelige beboere i Phuket var opdagelsesrejsende  fra Europa, i det 17. århundrede. Nu til dags eksporterer øen primært gummi- og tinprodukter.

Husk at besøge den Gamle Bydel

En vandretur langs gaderne i Phukets Gamle Bydel byder på noget helt unikt: sammensmeltningen af portugisisk og kinesisk arkitektur. De mange små butikker byder på noget helt særligt – og du vil uden tvivl mærke, at du får lyst til at besøge hver og en for at gøre eftermiddagen uforglemmelig. Der er masser af restauranter at vælge imellem, lokale steder at udforske, og en vis malerisk kvalitet som ikke kan findes andetsteds henne, så husk at tage kameraet med, så du kan forevige øjeblikkene.

Templerne og den Store Buddha

Den hvide Buddhastatue kan ses fra stort set hvor som helst i den sydlige del af Phuket, men den er rent faktisk ikke en historisk statue. Den blev opført på øen for ikke så længe siden, imod en betaling på 30 millioner baht, men den afspejler alligevel byens og øens religiøse historie. Derudover byder byens templer på et indblik i thailandske værdier samt ro til at reflektere. Tag dig tid til at nyde udsigten fra bakkens top. Anskaf et kort før du tager på udforskning for at sørge for den bedst mulige tur!

Phukets strande

Der findes så mange uberørte strande ved det uimodståelige blå vand, at de ikke er til at tælle. Du vil sagtens kunne finde et privat tilflugtssted, hvor du kan nyde naturen, lyden af bølgerne der slår blødt mod sandet, og dine nærmestes selskab. Tag en kop Thai te med, se solnedgangen, solopgangen, eller begge dele, og nyd livet. Phukets strande er uden lige, verden over.

God mad og god strand

Rejser til Phuket byder på den mest fantastiske strandferie, og denne magiske ø er kendt for lange hvide sandstrande med det fristende turkisblå vand og det farvestrålende koralrev. Vil du have en aktiv ferie, kan du stå på vandski, snorkle, dykke eller sejle med speedbåd og havkano. Bor du på Patong Beach, når du rejser til Phuket, kan du nyde den tre kilometer lange sandstrand. Du kan ligge og dase i en af liggestolene eller leje en vandscooter og suse rundt i vandet. Hvis du vil du feste det meste af natten, kan du besøge en af de utallige livlige restauranter, diskoteker og barer på Bangla Road, som er Patongs mest festlige gade.

Karon Beach og Kata Beach er elsket af både børnefamilier og andre rejsende, som nyder den rolige stemning på disse smukke strande. Vandet er blikstille og klart, og det er sikkert for børnene at bade. Du kan sejle med speedbåd eller de lokale longtail-både ud til de lokale øer som Phi Phi øerne og Coral Beach. En stor oplevelse er en sejltur til det enestående naturreservat Phang Nga Bay med de stejle klippeøer og turkisblå vand.

Du kan nyde mange velsmagende thailandske retter med de aromatiske smage af citrongræs, chili, hvidløg og ingefær på de hyggelige og billige restauranter tæt på strandene. Shopping er en sjov og spændende oplevelse, hvor du gerne skal prutte om prisen på tøj, elektronik, smykker og de smukke håndlavede figurer.

Det er både behageligt og let at rejse rundt på Phuket blandt de venlige thailænderne, som er smilende og imødekommende. Du kan komme rundt med bus blandt de store byer som Phuket Town, Paton Beach og Chalong og ellers er det billigt at leje en taxi eller køre med de lokale tuk tuk’er.

Den bedste tid at rejse til Phuket er mellem december og marts, hvor der er mindst chance for regn og temperaturene er behagelige mellem 24 og 32 grader. Du risikerer at løbe ind i regnvejr i september og oktober, som er de mest regnfulde måneder i Thailand.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thailand
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
48 %
2.6kmh
100 %
ons
35 °
tors
35 °
fre
34 °
lør
32 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Phuket
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Phuket #iPhuket #VisitPhuket #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her