Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Pattaya

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Pattaya

Pattaya i det østlige Thailand, er gået fra at være lille fiskerlandsby til landets andenmest besøgte turistdestination, kun overgået af hovedstaden Bangkok. Mange turister rejser til Pattaya for byens legendariske natteliv og letpåklædt underholdningsindustri, men i de senere år har kulturen taget en drejning mod det mere familievenlige. Derfor vil du opleve at rejser til Pattaya er et unikt miks af begge verdener. Med gang i gaden, afslapning på de skønne strande, og spændende oplevelser ude omkring byen. For den aktive turist er der også muligheder for a kaste sig ud i et bungee jump, dykke i Siam Bugtens vand, eller svinge køllerne på over 20 forskellige golfbaner.

De kilometer lange sandstrande lokker både lokale og turister til Pattaya, og området er et af de mest populære strandresorter i hele Thailand. Specielt Pattaya Beach med den bagvedliggende Beach Road er populær. Her kan du tage på power-shopping efter tøj og smykker. Bagefter kan du nyde livet med en tropisk cocktail, på en af de mange strandstole ved vandkanten. Jomtien lidt syd for Pattaya er også et populært område, med masser af hoteller og restauranter. Samt Jomtien Beach som benyttes til diverse bølgeskvulpende vandsportsaktiviteter og øvrige sportsevents. Lidt roligere strande finder du ved den lille forstad Naklua.

Walking Street er nattelivets hovedgade, og hovedattraktionen for mange, der rejser til Pattaya. Når mørket falder på, lyser neon-junglen op, og lokker med diverse ‘eksotiske’ oplevelser, på barer og natklubber. Men området byder også på mere klassisk underholdning, gode fiskerestauranter og livlige spillesteder. Har du fået nok af neon, så besøg Nong Nooch Tropical Botanical Garden, 15 kilometer syd for Pattaya. Her er neonlysene erstattet af farverige blomster i den smukke botaniske have, som blandt andet er specialiseret i orkideer. Haven byder også på kulturelle shows og eksotiske dyr.

Ved udsigtspunktet Khao Phra Tam Nak, kan du se det hele lidt fra oven. Her finder du også Wat Phra Yai templet, hvor drage-dekorerede trapper leder dig op til højdepunktet – den gigantiske gyldne Buddha-figur, der synes at vogte over byen. Én af de mere autentiske oplevelser når du rejser til Pattaya. Fra oven over til under vandet. For på Pattaya rejser kan dykke uden at blive våd. Det gør du ved at gå ombord i den den gule ubåd, Vimantaitalay Tourist Submarine. Her er plads til 48 personer, og på en halv times tur kan du se tropiske fisk og flotte koraller.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thailand
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
48 %
2.6kmh
100 %
ons
35 °
tors
35 °
fre
34 °
lør
32 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pattaya
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Pattaya #iPattaya #VisitPattaya #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her