Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Paphos

Cypern fra 441 Euro

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Paphos

Paphos, som ligger i den sydvestlige del af Cypern, er en by, der rent faktisk er del af Nye Paphos.

Gamle Paphos, som var Afrodites fødested, var øens hovedstad i årstiden, og mange kristne valfartende rejser til denne by, fordi apostlen Paulus besøgte byen i det første århundrede. Paphos er på UNESCOS liste over verdensarvssteder, og denne by tilbyder et antal eventyr, både ved kysten og inde i landet, der vil hjælpe dig med at slappe af på den måde, der passer dig bedst.

Hvis dine rejser bringer dig forbi Paphos i den nærmeste fremtid, er der her nogle få ideer, der kan hjælpe dig til at nyde turen i fulde drag!

Du må ikke gå glip af Paphos Slot!

Slottet, som oprindeligt blevet bygget af byzantinerne som fort til beskyttelse af den lokale havn, og det blev ombygget til et slot af osmannerne, efter de erobrede øen. Du kan ikke undgå at se det ved kanten af Paphos Havn, og det har opfyldt mange vidt forskellige behov i årenes løb. Det har været fængsel, forsvarsanlæg, og endda et saltlager. På det sidste er den lokale kulturelle festival blevet afholdt her hver september.

Der er også et antal mystiske gravkamre, der ligger omkring 2 kilometer nordvest for havnen, og mange af dem daterer tilbage til det fjerde århundrede f.Kr. Kongernes Grav er på verdensarvslisten, og selvom man har kendt til dem i århundreder, er det kun i de sidste par århundreder, der har fundet omfattende udgravninger sted.

Et sidste stop på din historiske tur rundt på Paphos er Afrodites Klippe, som betragtes som værende hendes egentlige fødested. Den stikker ud af det turkise vand og er ofte omgivet af masser af havskum, på grund af den stærke sø og udgør et majestætisk billede. Der er en god restaurant på stedet og en turistpavillon, man kan udforske og nyde.

Paphos har mange fine strande, man kan nyde

Selvom landbruget bidrager meget til den lokale økonomi og tilbyder besøgende chancen for at nyde lokalt dyrkede druer, bananer og tobak, er det turismen der holder Paphos gående. Og der er ikke noget at sige til det i betragtning af de smukke kysthoteller der ligger rundt omkring på strandene i denne by. Du har nogle vidunderlige muligheder at vælge imellem, men pas på ikke at købe katten i sækken – hvis du ikke bor på feriestedet, og du prøver på at benytte dig af stranden, kan du godt blive bedt om at gå.

Som et sidste stop kan vi anbefale at tage en tur ned af Sankt Paulus’ Alle. Det er den primære gennemgående vej i Paphos og forbinder indkøbsdistrikterne med kysten. Tag over til Limanaki eller den “lille havn” efter et antal små restauranter og små butikker man kan nyde, hvor alleen rent faktisk er lukket for trafik. Det er den perfekte måde til at afslutte din ferie på Paphos!

Hvad ville du gerne inkludere i din rejse til denne historiske by på Cypern? Hvad enten du ønsker at betone det gamle eller det nye, vil du finde, at alt hvad du nogensinde har ønsket dig i en ferie kan findes her. Planlæg din tur i dag og forbered dig så på bare at lade verden glide forbi dig, når du først er ankommet.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cyperns turistkontor

#Touristboard Cyprus Tourism Authority T: +357 22691100 e-mail: cytour@visitcyprus.com WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Cyprus #visitCyprus #iCyprus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Paphos
few clouds
26.9 ° C
32.9 °
26.9 °
74 %
6.2kmh
20 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PAPHOS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Paphos #iPaphos #VisitPaphos #Cyprus #VisitCyprus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her