Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Panama City

Panama Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Panama fra 1231 Euro

#Panama Rejser til Panama Det første man kommer i tanke om, når man tænker på Panama, er Panamakanalen. På den ene side har man Atlanterhavet (Caribiske...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Panama City

Panamakanalen er ofte det første folk tænker på, når de tænker på landet Panama. En del af kanalen gå gennem Panama City, hvor den danner en enestående park for folk, der elsker at se på skibe. Denne by daterer dog tilbage til 1519 og har været en af de vigtigste handelsbyer i regionen, siden den blev grundlagt. Efter at være blevet ødelagt af Henry Morgan i 1671, blev den genopbygget på det nuværende sted i 1673.

Panama City er hjem til to steder, der er på Verdensarvslisten. Det gamle Panama indeholder de sidste rester af byen fra dens oprindelige grundlæggelse i det 16. århundrede. Det historiske distrikt, der kaldes Casco Viejo eller Casco Antiguo, byder på en blanding af arkitektoniske stilarter i over 800 bygninger fra begyndelsen af byens genopbygning. Tag ned til Las Bovedas, som er en promenade langs vandet, og du vil finde, at du er omgivet af Stillehavet. Som en del af promenaden, kan man se den gamle bys gamle kampestensfængsel, som har lagt navn til området.

En af byens nyere områder, Fuerte Amador, er et område i udvikling, hvor der er nogle få muligheder for at deltage i nattelivet. Der er et mindre Smithsonian museum og station ved Naos øen, og Culebra Næs, der er åben for offentligheden. Et museum til Frank Gehry, arkitekten bag det berømte Guggenheim Museum i Bilbao, åbnede på Fuerte Amador i 2014. Det kan være vanskeligt at få adgang til punkter uden for byen, men Panama City tilbyder mange muligheder for at gå på opdagelse, der er perfekte for enhver besøgende. Find vej hertil, så vil byens skønhed gøre dig målløs.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Panamas turistkontor

#Touristboard Panama Tourism Authority T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Panama #visitPanama #iPanama #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Panama City
overcast clouds
25 ° C
25.2 °
25 °
86 %
1kmh
100 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
26 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PanamaCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Panama #PanamaCity #iPanamaCity #visitPanamaCity #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her