Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Oranjestad Aruba

Aruba fra 2578 Euro

#Aruba Rejser til Aruba Aruba er en lille ø i det Caribiske hav, der officielt hører under det hollandske kongerige. Den benævnes ofte ved sit tilnavn:...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Oranjestad Aruba

Oranjestad i Aruba, der sommetider kaldes Playa, ligger i øens vestlige ende og giver omgående adgang til nogle af de bedste strande, der findes. Byen er bygget omkring Fort Zoutan i det 18. århundrede og havde oprindeligt ikke noget navn. Det var ikke andet end et sted, hvor man avlede, opdrættede og eksporterede heste.

I Oranjestad kan du få din lyst til at shoppe styret, før du nyder at ligge i solen. Langs byens hovedgade vil du finde talrige små butikker og caféer, blandt andre ting, du kan nyde. Klimaet i Aruba er næsten altid skønt, så tag behageligt tøj med, og nogle sko, der er gode at gå i. Hvis du lejer en cykel for en dag, er det også en god måde at nyde byen på.

Vandsport er altid en mulighed i Oranjestad. Parasailing, fiskeri og snorkling er typiske fritidsaktiviteter på øen. Hvis du gerne vil nyde en afslappet dag på vandet, kan du overveje at tage en sejltur eller leje en båd. Og der er masser af strande, der bare venter på, at du skal komme og slikke sol hele eftermiddagen, hvis det er det, du foretrækker.

Der afholdes flere festivaler i byen i årets løb. Det årlige karneval er ofte mest populært, men Soul Beach Music Festivalen, Bon Bini Festivalen og fakkelparaden er også meget populære. Sørg for at besøge Fort Zoutman, øens ældste bygning, og se også de imponerende udsigter derfra. Aruba er en fantastisk ferieø, og Oranjestad gør det nemt at se alting, mens du er på ferie. Gør dig klar til at more dig storartet.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Oranjestad Tourist Information

L.G. Smith Blvd 8
Oranjestad, Aruba

T: +297 582 3777

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Arubas turistkontor

#Touristboard Aruba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Aruba #visitAruba #iAruba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Oranjestad
overcast clouds
26.7 ° C
26.7 °
26.7 °
84 %
9kmh
91 %
ons
27 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OranjestadAruba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Aruba #Oranjestad #iOranjestad #visitOranjestad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her