Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Oia

Grækenland fra 209 Euro

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Oia

Det smukke feriested Oia ligger på den nordvestlige kyst af Santorini i Grækenland. Den traditionelle græske landsby ligger på en stejl klippe og tilbyder hvidvasket huse og smukke kuriøse kirker. Med en varm sol og fantastiske udsigter, så er Oia det perfekte ferievalg. I bunden af klippen under landsbyen ligger to små strande. Vær forberedt på at gå 200 trin ned til den stille strand Ammoundi på jeres badeferie i Oia og omkring 300 trin til Armeni. Det er værd at gå de mange trin når I ankommer. Her tilbydes den ultimative afslapning og uforstyrret dage, hvor der bare slikkes sol, det varme vand og det bløde sorte sand. Der er også nogle tavernaer, som tilbyder de nødvendige forfriskninger hele dagen. Til dem som gerne vil prøve vandsportsaktiviteter på jeres badeferie i Oia, så tag til det populære feriested Perissa.

Hvorfor ikke udforske landsbyen på en ferie i Oia, tag en gåtur ned af de smalle gader og se smukke pladser og gårde. Nyd de hvidvaskede bygninger og blå kuppelformet kirker, og gå rundt blandt kunstgallerier og butikker med håndværk, hvor I kan finde gaver at tage med hjem på jeres ferie til Oia. Tag til en lokal café og nyd udsigten på jeres ferie. Oia kan prale af fantastiske solnedgange som kan ses fra feriestedet. Hvis I er på udkig efter noget shoppingterapi på jeres Oia ferie, så besøg hovedstaden Fira og gå rundt blandt butikker eller hvorfor ikke tage en svævebane eller æseltaxi ned til havnen. For en fantastisk dag ude med hele familien på en ferie i Oia, så tag til det populære feriested Perissa, hvor der findes en fantastisk vandpark, gokart og minigolfbane.

En ferie til Oia ville ikke være fuldendt uden et besøg til en af vinmarkerne i det omkringliggende område, hvor I kan få fat i nogle ferieforsyninger. For en fantastisk sightseeing oplevelse på jeres Oia ferie, så kunne I jo besøge den minoiske landsby Akrotiri eller antikke Thera, en smuk by, som daterer tilbage til mellem den arkaiske og romerske æra på jeres ferie i Oia.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Santorini
clear sky
25.1 ° C
25.2 °
23.1 °
61 %
7.7kmh
0 %
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
25 °
søn
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Oia #iOia #VisitOia #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her