Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Ocho Rios

Jamaica fra 1178 Euro

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Ocho Rios

Ocho Rios er hjemsted for nogle af de mest kendte af øens naturlige vidundere, herunder et skinnende vandfald, der tiltrækker besøgende fra hele verden og muligheden for at svømme med delfiner.

Dunn’s River Falls tilbyder en vandreoplevelse, der gør det muligt for selv de bestemt ikke-atletiske at nyde en smuk udsigt over de 600 fod høje vandfald. Mens 900 fods stigning til toppen kan virke som en kagevandring til den erfarne vandrere, skal der dog tages forsigtighed for dem, der ikke er vant til aktiviteter, og børn bør overvåges nøje for at undgå kvæstelser.

På Dolphin Cove kan besøgende nyde tæt og personlig interaktion med en familiegruppe af flaske næse delfiner. Beliggende nær Ocho Rios, ved en af ​​de smukkeste naturlige bugter i Jamaica, er indstillingen frodig og grøn, placeret midt i 4 hektar regnskov.

Der findes tre typer delfinoplevelsespakker, der giver besøgende mulighed for at vælge den grad af interaktion, der passer bedst til deres komfortzone og oplevelse. Disse inkluderer muligheden for at svømme og interagere med en gruppe delfiner, en anden, der giver i vand interaktion med en enkelt delfin og en anden, der kaldes en touch-møderpakke, som er bedst egnet til ikke-svømmere og børn.

Dolphin Cove har også andre attraktioner, herunder en junglestier, selvom det ikke er for fysisk udfordrende, men tilbyder et fascinerende blik på lokal flora og fauna. Dette er en særlig dejlig destination for børn, da der er rig mulighed for at få et nærbillede af farvestrålende fugle og krybdyr. Uberørte strande, perfekte til dem, der nyder solen og sandet, men ikke folkemængderne, og kajaksejlads er også tilgængelige for besøgende såvel som et vandfald, der helt sikkert er mindre overfyldt end Dunns River Falls.

På Cranbrook Flower Forest og Riverhead Adventure Trail, som er åben dagligt fra 9 til 17, kan turister udforske grunden til denne restaurerede vandmølle. Dens drivhuse og grunde er hjemsted for mange sorter af blomster, herunder mange typer orkideer. Ridning er tilgængelig og er den perfekte måde at nyde at rejse på stierne.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Ocho Rios
broken clouds
22.1 ° C
22.1 °
22.1 °
88 %
4.3kmh
54 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
31 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OchoRios
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jamaica #OchoRios #iOchoRios #visitOchoRios #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her