Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#New York

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit New York

Byen der aldrig sover vil levere masser af spænding til enhver slags besøgende. Rejser til New York er noget helt specielt. Imponerende skyskrabere side om side med stilfulde klassiske murstensbygninger. Gade efter gade med en uendelig strøm af trafik og fantastiske broer, der fører de besøgende over Hudson floden og ind til Amerikas største by, New York. Se de strålende lys på Broadway, tag på picnic i Central Park og oplev de svimlende højder fra toppen af Empire State Building på en rejse til New York.

Byen er fuld af ting du kan lave og se. Uanset om du vil overdænges med kulturelle spændingsoplevelser fra museer, kunstgallerier og sightseeing, eller om du foretrækker at gå mere på opdagelse og forkæle dig selv med fabelagtig shopping eller prøve Brooklyns bedste bagels, så er New York byen over alle byer.

En rejse til New York kan holde dig på fødderne hele dagen lang, så kom ud og gå i gang med at udforske denne fascinerende by. Start din tur med at se alle de berømte seværdigheder som den himmelstræbende Empire State Building, den elektriske aktivitet på Times Square og det verdensberømte Metropolitan Museum of Art.

Brug en eftermiddag på at tage Staten Island færgen for at få et glimt af Frihedsgudinden og fuldend dagen med at slentre gennem den store naturgrønne Central Park.
Hvis du har kontanter der skal brændes af kan du tømme dine lommer på den prestigefyldte Fifth Avenue. Her i centrum af Manhattan har du hjertet af New York når det kommer til shopping. Sørg for at besøge Macys for at opleve et rigtigt New York stormagasin.
Besøg også Upper East Side for det dyrere og mere glamourøse, eller Soho for couture og håndlavede kunsthåndværk.

USA’s største by er et centrum for underholdning, shopping og nogle af de fineste restauranter og hoteller. Byen er opdelt i fem bydele, The Bronx, det trendy Brooklyn, verdensberømte Manhattan, Queens og det mere hjemlige Staten Island, hver med sin egen mikro-kultur og masser af ting at tag sig til. Kryds Brooklyn Bridge for at se den fantastiske udsigt over den berømte skyline og gå på opdagelse blandt nogle af New Yorks hotteste spisesteder. Brooklyn har noget nær alle former for mad du kan forestille dig, inklusiv et stort udvalg af god klassisk Amerikansk mad, de bedste bagels i verden, samt førsteklasses deli sandwiches. Et af New Yorks ældste kvarterer er Chinatown, et eksotisk og levende sted, fyldt med udsøgte kinesiske restauranter.

En storbyferie til New York efterlader ikke meget tid til at slappe af. Dette er byen der aldrig sover og der er nok seværdigheder til at holde dig i gang i årevis. Fra endeløse museer til berømte vartegn, masser af spisesteder og førsteklasses shopping. Du har frit valg blandt alle attraktionerne i The Big Apple. Tag for eksempel til Central Park, som dækker et svimlende område på 843 hektar af Manhattan. Det huser bl.a. Central Park Zoo og Tisch Børnezoo nær Fifth Avenue. Forlad ikke New York uden at besøge nogle af de bedste museer i byen, specielt hvis du har børn med på slæb. American Museum of Natural History er fyldt med spændende udstillinger, inklusiv nok dinosaur-skeletter til at måle sig med Jurassic Park. Det “praktiske” Children’s Museum of the Arts og Children’s Museum of Manhattan vil også være specielt underholdende for de små.

Hvis du rejser til New York i vintermånederne, hvorfor så ikke købe nogle julegaver og benytte sig af de mange gode tilbud. Hvis du er der omkring jul, så prøv også at stå under de funklende lys fra det gigantiske juletræ i Rockefeller Center og tag en tur på byens mest berømte skøjtebane.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

New York Tourism

New York Department of Economic Development
Albany, New York

T: +1 800 225 5697

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

New York
overcast clouds
23.3 ° C
24.7 °
21.4 °
84 %
5.8kmh
100 %
ons
31 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#NewYork #iNewYork #VisitNewYork #NewYork #VisitNewYork #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her