Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Nessebar

Bulgarien fra 400 Euro

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Nessebar

Nessebar ligger på den bulgarske side af Sortehavet og begyndte at blomstre da den blev til en græsk koloni i 400 f.Kr. Nessebar var en højborg for alle civilisationer som gennem tiderne har været ved magten og indflydelserne af disse civilisationer afspejles stadig i byen.
Byen er ikke særlig stor, hvilket gør det endnu mere imponerende at den indeholder så mange steder på Verdensarvslisten. Med mere end 40 kirker i området, masser af strande at nyde, og fantastiske ruiner at besøge kan det være svært at bestemme hvad der skal ske først!

Et besøg i Nessebars gamle bydel

Hvis du kan finde vej gennem de mange reklamer, så vil du elske Nessebars gamle bydel. Selvom det kan virke som om der er nogen ude efter at stjæle din pung på hver eneste kvadratcentimeter, så er der masser af dejligt havudsigt at nyde mens du spiser et småt måltid. Gaderne er brostensbelagte, hvilket gør turen endnu smukkere. Sørg for at besøge mindst én af områdets kirker – de er fantastiske eksempler på den unikke 12. århundredes arkitektur. Køb en souvenir eller to når dagen er slut.

Oplev kulturen mens du slapper af

Sunny Beach er en af de største hotelkomplekser ved den bulgarske side af Sortehavet. Kæden ejer mere end 200 hoteller og tilbyder flere mils strande. Blandt aktiviteterne som du kan planlægge på forhånd er der surfing, faldskærmsudspring, og ridning. Når du bliver træt af at nyde sandet, stranden, og solen, så er der masser af shows, pubs, og restauranter på gå afstand. Indenfor tre kilometers afstand kan du finde mange af de forskellige ruiner som gør at Nessebar er sådan en fascinerende by, så hvis du bor i midten af byen er du i nærheden af alle de bedste attraktioner Nessebar har at byde på.

Besøg oldtidstemplerne

Selvom der findes mange Akropolis bygninger og templer til Apollo som er i bedre stand end dem i Nessebar, så er Nessebars ruiner yderst interessante, takket være deres aldre og opbygninger. Som sagt er byen en gammel græsk koloni, så her kan du se smukke murværkskonstruktioner med unikke hvælver som nemt kan konkurrere med moderne konstruktioner. Udforsk området og tænk over livet, ligesom grækerne gjorde for mange år siden. Tag byens historie til dig og nyd en eftermiddag i Bulgariens sol.

Er du klar til at besøge Nessebar?

Nessebar er en unik by som kombinerer gamle og nye element men på samme tid også formår at holde de to adskilt. Byen befinder sig på en ø og du kan besøge den gamle bydel ved at gå over den bebyggede landtange. Denne konstruktion er endnu en af Nessebars mange attraktioner.

Rejser til Nessebar, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Nessebar og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nessebar Tourist Information Office

ul. “Hristo Botev” 2
8230 Tsentar, Nessebar

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Nesebar
clear sky
11.2 ° C
11.2 °
11.2 °
61 %
5.3kmh
8 %
tirs
18 °
ons
19 °
tors
19 °
fre
20 °
lør
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NESSEBAR
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Nessebar #iNessebar #VisitNessebar #Bulgaria #VisitBulgaria #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her