Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Negril

Jamaica fra 1178 Euro

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Negril

Negril er en af ​​de mest populære og smukke byer i Jamaica. Negril er berømt for sin uendelige strækning af hvide sandstrande og omgivet af en strækning af bjerge. Byen har en mere afslappet og afslappet livsstil end Montego Bay og tiltrækker flere rejsende end Ocho Rios. I mange år har Negrils strande vist sig i de fleste rejseblade og er blevet vurderet som en af ​​de ti bedste strande i verden. Negrils lille befolkning på 3.000 garanterer en afslappende ferie for enhver, men blander perfekt afslapning med sjov og er kendt for at have en strandfest eller to.

Negril er ulig noget andet sted på jorden. Det har nogle af de mest fantastiske strande, der strækker sig omkring fire miles. Hvis Negril ikke får dig til at føle, at du er i himlen, vil ingen andre steder. Bortset fra de naturlige og smukke strande, Negril har at tilbyde, er det også hjemsted for nogle af de mest beundringsværdige klipper i verden, hvorfra du også kan klippe dykning.

Negril tilbyder også meget til dem, der kan lide eventyr. En tur op ad klipperne er nok til at få nogens adrenalin til at pumpe, og hvis det ikke er nok, anbefales en snorkeltur i en af ​​bådene med glasbund stærkt, og du vil helt sikkert se noget nyt. Efter en eventyrlig og sjov dag kan du derefter tage en pause, sætte fødderne op og se Negril-solnedgangen med stranden foran dig, som efterlader dig i en tilstand af utopi.

Hvis du ikke har haft nok eventyr efter snorkling og klippedykning, vil en beskeden times tur ned til Westmoreland og Mayfield Falls løfte dig til næste paradisfase. Mayfield Falls er vandfald langs Mayfield River, en rigtig flot, lavvandet strøm gennem junglen. Sammen med en rejseguide har du chancen for at hoppe i dybe puljer, sidde under vandfald og svømme gennem en undersøisk hule!

Negril er også et sted, hvor du kan nyde et sted at shoppe. Markedet for turisthåndværk i udkanten af ​​byen er et godt sted at afhente souvenirs og nick nacks. Du handler om færdigheder, der virkelig kan testes her, da sælgerne er villige til at forhandle, især hvis du ønsker at købe mere end en ting. Amerikanske dollars kan stort set bruges næsten hvor som helst i og omkring Negril, så du behøver ikke bekymre dig om at ændre din valuta.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Negril
few clouds
24.4 ° C
24.4 °
24.4 °
97 %
1.3kmh
24 %
ons
30 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Negril
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jamaica #Negril #iNegril #visitNegril #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her